Mine favorittblogger


Her er en liste over mine favorittblogger. Det kan hende jeg har glemt noen da.

http://lulltove.blogg.no/ - Skevet av en dame som er veldig flink til å ta bilder. Hun skriver om masse forskjellig, men det aller meste er interesant synes jeg.

http://heklingogbroderings.blogg.no/ - Handler om hekling, strikking og brodering for det meste, men hun skriver om litt andre ting også.

http://mihrah.blogg.no/ - En fantastisk gotisk blogg, som handler om mye forskjellig. Fornuftig lesing samt litt anderledes mote.

http://madebygb.blogg.no/ - Skrevet av ei dame som er kjempeflink til å tegne, male og ta bilder. Hun har også en butikk på epla.no.

http://camillarose.blogg.no/ - Denne jenta er kjempeflink til så mange forskjellige ting at jeg nesten blir sjalu. Hun er kjempeflink til å tegne og skrive og å ta bilder, samt masse andre ting. Skriver også bokanmeldelser.

http://joyful.blogg.no/ - En blogg om neglelakk. Vis du liker neglelakk er det bloggen for deg.

http://easymakeup.blogg.no/ - Selv om jeg ikke er så veldig interesert i sminke, liker jeg denne bloggen. Der får man se masse forskjellig kreativ (og fargerik) sminking.

http://junetegninger.blogg.no/ - Skrevet av en jente som er kjempeflink til å tegne. Hun tegner mest på tegnebrett, men tegner og maler også på ark.

http://georgine.blogg.no/ - En kjempekoselig blogg om masse forskjellig. Hun skriver om hverdagen sin og ting som opptar henne. En av de første bloggene jeg begynte å lese tror jeg.

http://hamsternes.blogg.no/ - I mangel på ørkenrotteblogger har jeg begynt å lese blogger om hamster, og dette er en av dem. Kjempekoselig blogg.

http://trine11.blogg.no/ - Skrevet av ei dyreglad jente som bryr seg veldig om dyrevern og andre ting.

http://synskepeggy.blogg.no/ - Skrevet av ei synsk dame som er veldig opptatt av nyheter og samfunnssaker.

http://bindestreken.blogg.no/ - Skriver om samfunnssaker og dyrevern. Skriver også litt om vegetarmat (har faktisk prøvd en av oppskriftene derfra, som var kjempegod).

http://nemi113.blogg.no/ - Skrevet av ei kul dame, som er kjempeflink til å male. Hun bor på Gran Canaria, og skriver om hverdagen sin.

http://zitgokaninoppdrett.blogg.no/ - Skriver om kaninoppdrett. En kjempekoselig blogg for de som liker dyr.

http://dyrenessak.blogg.no/ - Handler om dyrevern og hvordan man kan hjelpe dyrene. Kjempebra blogg.

http://littlelesbiandoll.blogg.no/ - Skrevet av en gammel vennine av meg. Skriver om musikk, livet sitt som lesbisk og ting som opptar henne. Verdt å sjekke ut!

http://hageflekken.blogspot.com/ - Handler om hagearbeid, og hva man skal gjøre med det man høster fra hagen sin. Koselig blogg for de som liker hagearbeid og sånt.

 http://solvsmedene-paa-epla.blogspot.com/ - Handler om smykkelaging, og er kjempespennende. Har alltid lurt på hvordan de lager smykker. De har også en butikk på epla.no.5 kommentarer

LT

04.02.2012 kl.20:50

Tusen takk :) Jeg føler meg beæret over å være på listen av blogger du liker :) Ha en fin kveld!

lulltove

04.02.2012 kl.20:52

Mente ikke å være anonym, det gikk så fort i svingene for jeg ble så glad at jeg glemte å logge inn :)

guro

05.02.2012 kl.14:22

leser faktisk ingen av de samme :)

Hildur

06.02.2012 kl.00:12

lulltove: Du sto som LT, og mailadressen din sto der så du var ikke anonym ;) Så koselig at du ble glad da :D

Hildur

06.02.2012 kl.00:13

guro: Hehe, ok :P

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits