hits

Bruk svar-funksjonen!


Altså.. Jeg kommenterer på flere blogger hver dag, men jeg kommer ikke til å gå tilbake til innlegget for å sjekke om dere har svart meg, om dere ikke bruker svar-funksjonen som blogg.no har. Jeg klarer nemlig ikke å huske alle jeg kommenterer hos hver dag, med noen få unntak. Dessuten tar det ganske lang tid å finne fram til alle bloggene og alle innleggene.

Så om dere vil at jeg skal se at dere har svart meg, så bruk svar-funksjonen..


En knagg som ser ut som en elefant..6 kommentarer

iKaroe

10.02.2012 kl.23:19

Jeg liker rett å slett ikke den funksjonen. Bare så du vet det, om du kommenterer hos meg får du heller en kommentar tilbake på din blogg (som selvfølgelig handler om innlegget du har skrevet). Er det noe du lurer på i en kommentar, går jeg på din blogg og svarer ved å skrive "SV:" og svaret :)

Hildur

10.02.2012 kl.23:27

iKaroe: hehe :) Det er jo også en måte å gjøre på det, som er helt ok ;) Håper du ser innom svarfunksjonen en gang i blant da, i tilfelle noen har svart deg via den ;) Hvorfor liker du den ikke?

iKaroe

10.02.2012 kl.23:37

Liker den ikke, syntes det er tungvindt xD Sjekker den hver gang jeg er innom bloggen, sjekker kommentarer og sånt. Bruker den faktisk selv om jeg har laget et innlegg som handler om diskusjon! :)

Hildur

10.02.2012 kl.23:38

iKaroe: hehe, ok :P

Silje

10.02.2012 kl.23:58

JA samme sier jeg ! hehe :P

Stilig knagg ;)

Hildur

11.02.2012 kl.02:30

Silje: Ja den var tøff!

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com