hits

Kler du deg som ei hore, blir du vel også behandlet som det?


Vis dere oppfører dere og ser ut som horer, hvorfor blir dere sjokkert over at dere blir behandlet som horer? Mannfolk klarer jo ikke å ta dere seriøst vis dere er løse, og de fleste skikkelige mannfolk vil dessuten holde seg borte fra dere.

Jeg blir så irritert når jeg ser jenter ute på byen. De kler seg i miniskjørt og topper som gjør at man nærmest er redd for at puppene skal hoppe ut, selv om det er 10 minusgrader ute. De flørter med alt og alle, og ligger med hva som helst. Likevel klager jentene på at de ikke klarer å finne seg en skikkelig mann, og at de blir behandlet dårlig. Men jeg tenker litt sånn at vis du kler deg og oppfører deg som ei hore, vil du også bli behandlet som det. Og ei hore er jo ikke akkurat verdt mye i øynene på menn, er bare å gi henne penger og bruke henne, og så dra hjem.


 

Jeg mener ikke at jenter skal kle seg som nonner og oppføre seg sånn som nonner, absolutt ikke. Å kle seg utfordrende er greit, så lenge man ikke virkelig går over kanten. Det er jo gøy å pynte seg. Å flørte er selvfølgelig også greit, men å flørte med alt og alle er litt...løst. Å ligge med alt og alle er også veldig løst. Samlepakken med alle disse trekkene får ei jente til å virke som ei hore, bare at du blir betalt med alkohol isteden for penger. Selvfølgelig er det enklere å få seg noe vis man gjør det på den måten. Men er ikke kvalitet bedre en kvantitet? Burde du ikke klare å oppføre seg litt mer uhorete og heller prøve å finne seg en skikkelig mann, som faktisk behandler deg bra?

Selvfølgelig er det jenter som bare er ute etter et såkallt One-Night-Stand eller meningsløs sex, og det er jo egentlig også greit, men da burde du ikke klage vis du begynner å like den personen, som ''plutselig'' viser seg å ikke bry seg om deg, og bare var ute etter sex.

Jeg føler også det må legges til at voldtekt aldri er ok, uansett hvordan en person er kledd, så dette er langt fra et innlegg som klandrer voldtektsofre.

Mitt poeng er at det blir litt dumt at sånne jenter forventer å finne noe skikkelig ved å oppføre seg på denne måten. Vær heller dere selv, og oppfør dere som om dere er verdt noe, for det er dere!Én kommentar

lulltove

12.02.2012 kl.20:41

Det er lett å miste respekten for seg selv og sjela si der ute.... Men det er også en erfaring.. En vond en.....

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com