hits

Sony tjener godt på Houstons død


30 minutter etter at hun døde, skrudde de nemlig opp prisene på albumene hennes. Ene albumet kostet opprinnelig 3,95 doller, men ble skrudd opp til 7,99 dollar. Altså doblet de prisene. Jeg synes dette er utrolig kvalmt og respektløst, de kunne iallefall ventet litt så det ikke ser ut som om de hoppet over det med en gang de fant ut at hun var død. Tro om de har folk på vakt som bare sitter å venter på at artister dør så de kan skru opp prisene. Men selvfølgelig så de en sjanse på å tjene litt ekstra, så selvfølgelig tok de den, sjelløse som de er.

Kilde.Og med tanke på hvor mange som har kjøpt albumene hennes siden hun døde, tjener de nok veldig godt på dette.

Den enes død, er den andre brød.


#musikk #sony #houston #kjendisdød4 kommentarer

Pål Joakim

13.02.2012 kl.17:34

Hei,

Tenkte bare jeg skulle nevne at vi har oppdatert artikkelen ?det er Sony som stod bak prisøkningen (plateselskapene styrer prisen selv i iTunes) og prisen er nå blitt justert ned igjen.

Pål J / DinSide

Mia Kim

13.02.2012 kl.22:56

Det blir så feil markedsføring av Apple. Jeg har stor respekt for de, og jeg elsker iphonen og macen min. Men dette er jo bare helt feil å vise seg på!

Hildur

14.02.2012 kl.01:05

Pål Joakim: Aha ok :) Da skal jeg justere innlegget mitt litt så det ikke blir feil info ;)

Hildur

14.02.2012 kl.01:05

Mia Kim: Var vist sony som sto bak det tydligvis. Men likevel ganske kvalmt.. :P

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com