hits

Skriveleifer.


Man skulle tro at jeg hadde dysleksi av og til. Jeg gikk inn på arkivet mitt for å sortere litt innlegg som ligger feil osv, og da så jeg et innlegg som jeg hadde kalt '' en lille takknemlig blogger''. Ehm.. En ganske stor feil, som ingen har fortalt meg om.. Huff. Blir nesten flau. Greit å ha en liten skriveleif i selve innlegget, men i overskriften. Nei det er ikke greit. Jeg hadde sikkert vært trøtt og ikke lest over det jeg har skrevet. Kanskje jeg burde gå over alle innleggene mine og se etter skriveleifer. Kanskje dukker det opp noen veldig grove skriveleifer. Vet at jeg en gang skrev kuk isteden for kul (K og L ligger ved siden av hverandre) en gang. Det oppdaget jeg heldigvis ganske fort, så tror ikke noen leste det.

Jeg prøver jo faktisk å skrive gramatisk rett her på bloggen, for å virke litt seriøs, selv når jeg ikke er det. Jeg selv klarer ikke å ta en blogg seriøst om det er skrevet på dialekt eller har ti tusen skriveleifer, med unntak av de bloggene hvor forfatteren faktisk har dysleksi, og de som skriver nynorsk. Alle klager over at vi må lære nynorsk på skolen, men det er jo faktisk et av Norges språk, og hvis du jobber i kommunen og får et brev på nynorsk må du faktisk svare på nynorsk, ergo er det kanskje kjekt å lære seg. Dessuten er det jo ikke akkurat vanskelig.

Uansett. Hvis dere ser skriveleifer i innleggene mine (krysser fingrene på at dere ikke finner noe i dette, for det hadde vært litt flaut) si ifra! Jeg blir ikke sint eller såret over det, men takknemlig!

7 kommentarer

Charlotte

16.02.2012 kl.00:43

Hei hei! :-)

Husker du meg? <3

klem!

Silje

16.02.2012 kl.00:53

Hehe blir fort mange skrive leifer her dessverre :/

Prøver bare å le av det, men er irriterende.

+ mine skrive feiler, så er tastaturet helt teit :P

Det gidder ikke ta med alle bokstavene jeg trygger på, så av og til glemmer jeg meg å skal svare noen fort, da blir det ende feil når jeg ikke leser igjennom :P

Ha en fin kveld videre =)

Hildur

16.02.2012 kl.00:56

Silje: Hehe, tastaturet mitt var sånn en stund det å :P Veldig irriterende ;)

Hildur

16.02.2012 kl.00:56

Charlotte: Nå ble jeg liksom glad for at det kanskje var noen jeg kjente som hadde skrevet til meg, også var det bare spam. TAKK!

luckyseven

16.02.2012 kl.03:58

skriver feil hel tiden jeg, men tastaturet mitt fungerer ikke helt som det skal og jeg skriver uten å se etter tydelig nok før jeg poster noe :P menmen :P

Hildur

16.02.2012 kl.06:22

luckyseven: hehe :P Er sånn som skjer ;) Synes det er veldig kjedelig å lese over det jeg selv skriver, men må nok begynne med det igjen ;)

luckyseven

16.02.2012 kl.12:01

hehe, ja det kan jo være lurt det :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com