Ferdig kommode


Hurra!

Ble mye banning og sånt, men den ble da ferdig. Noen av skruene ville absolutt ikke stå rett opp og ned, noe som gjorde ting litt vanskelig å sette sammen noen ganger! Dette er uansett et bevis på at man IKKE trenger menn for å sette sammen møbler.. Og at trøndere kan gjøre andre ting enn å danse på bordet etter DDE-musikk som en viss venn av meg påstår!

Her er kommoden! Passer ikke med noe jeg har fra før av men men!Og den lille skaden som oppsto.Skuffe 1: scrapbooksaker, alt forutennom arkene, og stemplene (som står på pulten).Skuffe 2: scrapbookark og papir. Den svarte permen inneholder papp og sånt jeg har plukket fra diverse bokser osv. Hvorfor kaste det som man kan bruke?Skuffe 3: Tilbehør til hekling. Her skal også tegnesakerne mine ned i etterhvert.Skuffe 4: masse garn!Dette er virkelig fantastisk, for da kan jeg bli kvitt disse tre stygge sakene som har stått på stuegulvet mitt.


Plast-trilletraller er kjekke å ha, men ikke når senga er for lav til å ha dem under den.Én kommentar

Zitgokaninoppdrett

18.02.2012 kl.16:41

Fliiiink! :-D Veldig fin kommode :-)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits