hits

Ferdig kommode


Hurra!

Ble mye banning og sånt, men den ble da ferdig. Noen av skruene ville absolutt ikke stå rett opp og ned, noe som gjorde ting litt vanskelig å sette sammen noen ganger! Dette er uansett et bevis på at man IKKE trenger menn for å sette sammen møbler.. Og at trøndere kan gjøre andre ting enn å danse på bordet etter DDE-musikk som en viss venn av meg påstår!

Her er kommoden! Passer ikke med noe jeg har fra før av men men!Og den lille skaden som oppsto.Skuffe 1: scrapbooksaker, alt forutennom arkene, og stemplene (som står på pulten).Skuffe 2: scrapbookark og papir. Den svarte permen inneholder papp og sånt jeg har plukket fra diverse bokser osv. Hvorfor kaste det som man kan bruke?Skuffe 3: Tilbehør til hekling. Her skal også tegnesakerne mine ned i etterhvert.Skuffe 4: masse garn!Dette er virkelig fantastisk, for da kan jeg bli kvitt disse tre stygge sakene som har stått på stuegulvet mitt.


Plast-trilletraller er kjekke å ha, men ikke når senga er for lav til å ha dem under den.Én kommentar

Zitgokaninoppdrett

18.02.2012 kl.16:41

Fliiiink! :-D Veldig fin kommode :-)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com