hits

Serier jeg elsker


Jeg har jo sett på en god del serier, så her er ei liste over de jeg elsker og hvorfor:

- The walking dead. En serie som handler om livet etter at zombier har blitt en realitet. Grunnen til at jeg liker denne serien er fordi den ikke følger zombiefilm-prinsippet om at det skal være mest mulig action og zombiesplatting konstant, men fokuserer på hvordan menneskene opplever dette, og hvordan de forandrer seg med tiden. Jeg har også lest nesten alle tegneseriene til denne serien.

- Greys anatomy. Handler om livet som kirurg. Morsom, spennende og litt jentete.

- Dexter. Jeg liker veldig godt den ideen om at en seriemorder bare dreper de som fortjener å dø, og det er en spennende og litt gøyal serie.

- Bones. Om et samarbeid mellom FBI og squints (nerder) for å løse mord. Spennende og gøy, selv om jeg synes at noen av karakterene er litt irriterende.

- The venture bros. Tegneserie. En veldig merkelig tegneserie. Handler om to gutter som har en superforsker til far. Faren er avhengig av piller og har en erkefiende som kler seg ut som en sommerfugl. De har også en kul bodyguard, En merkelig tegneserie, men gøy.

- Merlin. Handler om unggutten Merlin, som kommer til kamelot for å jobbe hos en lege. Han har magiske evner og finner fort ut at hans skjebne er å beskytte prinsen, så han kan bli den fantastiske kongen han en gang skal bli, selv om prinsen virker som en drittsekk. Elsker magi og myter, og det er en morsom og spennende serie.

- House. En serie om en pilleavhengig lege som er et geni når det kommer til å finne diagnoser på pasienter. Ganske bra serie (selv om jeg glemte den når jeg først skrev denne lista).6 kommentarer

LT

19.02.2012 kl.21:05

Skulle ønske jeg var ivrigere til å se på TV, for jeg skjønner at jeg går glipp av mye moro.

camilovestvdandspn

19.02.2012 kl.22:03

Noen av desse liker jeg også:)

Hildur

19.02.2012 kl.22:34

LT: Hehe, vel du gjør nok andre morsomme ting som er mye mer fornuftig enn å se på tv ;)

Nemi Rebella

19.02.2012 kl.23:52

Jeg elsker "fringe" og "True blood" :-D

Mia Kim

20.02.2012 kl.05:05

Dexter er genialt! Du burde sjekke ut House og - elsker den mannen :)

Hildur

20.02.2012 kl.22:06

Mia Kim: Har sett alt av house faktisk :P Hadde vist glemt han på lista ;) Takk for at du minnet meg på det ;)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com