hits

Flinke gravere


I dag har ørkenrottene laget mange flotte tunneler ettersom jeg hadde ommøbelert hos dem.

6 kommentarer

ørkenrotten

20.02.2012 kl.15:40

oi så flinke de er :) Jeg bruker en annen type flis så de klarer ikke grave ganger, men jeg vurderer å begynne med sagflis igjen.

Hildur

20.02.2012 kl.22:07

ørkenrotten: De burde du :) Litt tørket blomsterjord oppi gjør at det blir enklere for dem å bygge ganger :) I naturen lever de jo i ganger så jeg tenker at det er viktig at de får mulighet til det i fangenskap også :)

Om det''unaturlige'' (osv)

20.02.2012 kl.22:50

Sv:

Jo, det er sant!

Det er VELDIG vanskelig å forklare, men vi mennesker velger våre jord foreldre selv og den kroppen for å lære osv.. Man vet hva som vil skje fra før, men når man er på den andre siden å ser! Dette er umulig å forklare, men man gjør det! Jeg har opplevd for mye til å ikke tru det, man må oppleve mye før man skjønner, og oppleve det rette skjønner du Hilde!

Silje

21.02.2012 kl.11:23

Så koselig :D

Hildur

23.02.2012 kl.08:28

MineEgeneÅndeligeOpplevelser/H: Altså det er en interesant teori, men trenger man virkelig å velge foreldre som missbruker deg for å lære at det ikke er bra osv? tror ikke det :) Men det er selvfølgelig opp til hver enkelte hva de vil tro på, og jeg respekterer det. Jeg tror bare ikke at vi velger våre egne foreldre. Men jeg vet ikke helt hva jeg tror på egentlig da :P Kanskje har vi levd før, kanskje finnes det en himmel og et helvette, kanskje er det meningen at vi skal leve som munker osv osv, det vet ikke jeg :)

Hildur

23.02.2012 kl.08:33

Silje: Jepp :D skulle nesten tatt bilder sånn dag for dag for å se hvordan ting forandrer seg der nede ;) Hadde vært litt kult ;)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com