hits

Gobi den vriene..


Jeg tror helvette har fryst over eller noe. Når ørkenrottene skal ut på lufteturene sine så har jeg brukt å åpne transportbure og legge det på siden så ørkenrottene kan gå oppi det selv. Eller Gobi gjør iallefall det, mens Ronja lurer jeg som oftest oppi ei skål med godbiter som jeg tar ut av buret. Men i dag så kom Ronja springende i transportburet med en gang, mens Gobi måtte lures ut. Litt spesielt. Ronja fikk masse skryt, som hun ikke forsto da men.

I skrivende stund ligger jeg på magen på baderomgulve med to ørkenrotter overalt på meg. Er bestandig like interesant å være med dem når de er løse. Gobi sprang inni singleten min. Og siden jeg er veldig killen på siden var jo det.. Interesant.. De er også veldig interesert i dataen min. De vil spise på knappene og hoppe oppå skjermen. Så er det en eller annen skrivefeil her er det ørkenrottene som har rotet det til, ikke jeg :P

To sekunder senere: AU! Gobi bet meg i øret! Sånn skikkelig biting liksom. Ble to hull som det tøt blod ut av. Ikke behagelig. Vet ikke helt hvorfor hun gjorde det. Mulig hun holdt på å falle av eller noe. Hun satt bare oppå hode mitt også pluselig fikk jeg noe inni granskauens vondt i øret..

Nom nom nom! Jeg føler meg litt som den elefanten akkurat nå. Helt tilfeldig bilde.. Tok det i går.

Som den flinke bloggeren jeg er så måtte jeg selvfølgelig ta bilder som bevis..

Renset bittet med en gang med pyrisept. Blødde ikke så veldig mye akkurat. 

Burde man få stivkrampesprøyte hver gang man har blitt bitt av et dyr eller er det bare vis det er snakk om et villt dyr? Har blitt bit kjempemange ganger før i barndommen, og har aldri dratt å tatt stivkrampesprøyta etter det.6 kommentarer

ørkenrotten

27.02.2012 kl.20:31

Auda, så ikke så behagelig ut nei..

Hos meg er det Hermine som pleier å gå frivelig inn i et plastrør som jeg pleier å bruke til å fange dem med. Fauna er litt verre derimot, hun må fanges for hand :) Men i det store og hele tar det ikke så lang tid å få dem opp.Jeg prøver å passe på at jeg ikke jager dem rundt, så de ikke blir redde.

Hildur

27.02.2012 kl.21:01

ørkenrotten: Nei var ikke godt :P

Til meg har det tatt litt tid med Ronja før. Måtte plukke ned buret fra akvariet og sette hånden min nedi der helt til hun gikk frivillig på den. Noen ganger gikk ikke det og da måtte jeg fange henne, noe jeg ikke liker ettersom jeg er redd for at de skal bli redde. Jeg har brukt å vente til hun har gjemt seg bak noe, så har jeg stengt den ene utgangen og langt hånden min ned på andre siden så hun måtte gå over den for å komme ut. Det funket bra en stund, men tror hun har lært seg til det nå så hun ungår det. Derfor begynte jeg å bruke en skål med godbiter isteden :P Bra du passer på så de ikke blir redde ;) Virker som om du er flinke med dem :)

Om det''unaturlige'' (osv)

27.02.2012 kl.22:31

Sv:

Jeg vet, tusen takk <3

Hehe, såpass ja.. Ja, men hn er nesten flinkere enn meg også! Jeg skjønner

Hildur

27.02.2012 kl.22:40

MineEgeneÅndeligeOpplevelser/H: Bare hyggelig ;) Jeg er ikke så stødig på hendene, dermed blir det litt gris :P

usikker

10.03.2013 kl.12:04

jeg skal kansje kjøpe meg ørkenrotter må man ha akvarium eller kan man ha et stort hamster bur?? :)

Hildur

11.03.2013 kl.11:53

usikker: Det er best med et akvarium, for de elsker å grave, så man burde gi dem mest mulig spon og sånt :) Hamsterbur har som oftest ikke plass til mye spon og blir dessuten mye rot av :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com