Kommentar fjernet.. Igjen..


Jeg kommenterer en del på artikler osv. Vet ikke helt hvorfor men jeg synes det er gøy. For en stund tilbake skrev jeg om at Vg hadde slettet mine og noen andre sine kommentarer. Vel.. Denne gangen var det tv2.no som slettet kommentaren min.

Saken handlet om at ei jente hadde blitt utsatt for voldtekt og foreldrene hadde anmeldt det og sendt inn telefonnummerene til noen av de mistenkte. Problemet var bare at politiet brukte flere år på seg til å i hele tatt hente inn folkene til avhør. Og under de årene ble jenta voldtatt flere ganger av 7 utlendinger. Foreldrene kunne jo ikke passe på henne døgnet rundt. I en alder av 21 døde hun av en overdose.

I min kommentar skrev jeg at politiet skulle gjort noe med en gang. Og at etter at jeg leste dette lurte på hvorfor ikke familien hadde flyttet derfra. For ut ifra det vi fikk vite i artikkelen virket det jo som om de viste at hun ble voldtatt i den perioden de ventet på politiet.

Dette ble altså fjernet? Var det så slemt og respektløst at det burde bli slettet? Vær ærlig, for jeg begynner å lure om jeg kanskje ikke har noe forståelse for mennesklige følelser lengre..

Det som er irriterende er at kommentarer sånn som dette blir ikke fjernet: ''Serriøst, jeg hater invandrere noe jævlig. Hadde det vært i min makt (Noe jeg ikke har) Så hadde jeg skutt dem alle sammen. Hadde den loven kommet til Norge at politiet hadde driti i om vi hadde skutt svartingene så hadde jeg ikke sagt nei takk til å bli med på den orginasjonen! :D
NORGE = Tenker bare på en ting, å det er penger..! ''Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits