hits

Dyrevennlig produktvurdering: Fruit Cocktail


Shower gel.

Kostet opprinnelig 85, men selges nå for 29.

Jeg vil jo helst gi ut snille produktvurderinger av dyrevennlige produkter, men ærlig talt så liker jeg ikke denne så godt. Den lukter søtt, men sånn kvalmende søtt. Du føler deg ren og sånn etter at du har brukt den, den skummer godt og tørker ikke ut huden, men den lukten liker jeg ikke i hele tatt! Kan være for at jeg var syk da jeg brukte den, og assosierer den med å være kvalm. Jeg blir nok ikke å kjøpe den igjen dessverre. Men for all del, andre folk kan da like den lukten for alt jeg vet.


http://no.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=216644 kommentarer

Tussi og Lucy

02.03.2012 kl.13:51

Skal jeg være ærlig syntes ikke jeg heller den så sånn veldig god ut..

Hildur

02.03.2012 kl.14:35

Tussi og Lucy: hehe synes selve flasken er søt :P Men innholdet er alt for søtt :P

Om det''unaturlige'' (osv)

02.03.2012 kl.14:56

Da skal jeg ikke ha den når den ikke er bra.. Lukten er vell sikkert god, og den funker sånn ok..

Sv:

Jepp det er nok match♥

Hehe, det er ikke vanskelig å få ting til å matche. Jeg liker å matche klær!:) Det er ikke like enkelt for alle, men du kan å kle deg sikkert:)

Hildur

02.03.2012 kl.15:04

MineEgeneÅndeligeOpplevelserOg: Hehe, jeg kan å kle på meg klær.. men hender jeg kommer hjem fra skolen, ser meg i speile og tenker ''herregud hva tenkte jeg på'' :P En gang kom jeg hjem og hadde klart å kle meg helsvart, helt uten å lagt merke til det :P Så nesten ut som en ninja ;)

Ja ble litt skuffet over den såpa, men kan jo selvfølgelig bare være min luktesans det er noe galt med :P

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com