hits

Oppdrett av kanin til pels er blitt forbudt!


I dag leste jeg på dyrevernalliansen sine sider at oppdrett av kanin til pels har blitt forbudt i Norge, ettersom dyrene, som er veldig aktive, blir puttet i bittesmåe bur hvor de lever hele sitt liv.

Hurra! Et steg videre mot å forby pelsoppdrett helt føles dette som! Er iallefall et steg i riktig retning. Og det viser jo vis man virkelig går inn for det kan man gjøre en forskjell, ettersom det var dyrevernalliansen som hadde pushet på for å få dette til å bli en realitet. Godt jobba!

Info og bildet er funnet her.6 kommentarer

ørkenrotten

05.03.2012 kl.15:07

Fint det blir slutt med det da ! :) Men er det sånn at de dreper dem når de skal ha tak i pelsen deres eller barberer de kaninene bare?

Hildur

05.03.2012 kl.15:10

ørkenrotten: Dreper dem. Men er jo ikke selve drepingen som er problemet, er jo hvordan de lever hele sitt liv i bittesmåe bur uten noe å gjøre.

ørkenrotten

05.03.2012 kl.19:55

Tragisk at de dreper dem.. men ja jeg er enig er nok ikke korslig å leve i et lite bur nei.

Hildur

05.03.2012 kl.20:43

ørkenrotten: Sikkert god for dem å ende livet vil jeg tro.. Sikkert kjempedeprimerte og triste av å ha levd sånn.. Så bra noe blir gjort. En ting mindre å være trist for ;)

Laura og Constanze

06.03.2012 kl.15:44

JIPPI!!!! endelig vil rettferdigheten seire!

Hildur

06.03.2012 kl.19:08

Laura og Constanze: Enig :D

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com