hits

Steng Løken gård, forby dyreforsøk



De aller fleste har hørt om Løken går i media. En gård som avler opp katter og hunder for å selge til dyreforsøk. De kjøper også inn griser, katter og hunder fra privatpersoner som de selger videre til dyreforsøk. De har flere ganger blitt sagsøkt fra folk som har solgt dem dyrene sine uten å få vite at de skulle bli brukt i dyreforsøk. Dyrene blir ikke bare solgt videre til dyreforsøk i Norge, men også i utlandet, hvor de har enda sløvere regler for dyrevern enn her i Norge. Dyrene har ingen verdi for dem, annet enn at de kan tjene penger på deres lidelse.


Bildet er fra dyrevernalliansen, hvor de tester om et stoff er irriterende for øyet. Ettersom kaniner ikke har tårekanaler, blir stoffet på øyet en lang stund, og det at de ikke blunker så mye gjør det enkelt å påføre. Ser ikke akkurat ut som om den har det bra der den ligger å får dryppet ting i øyet.

Vis du er imot dyreforsøk kan du skrive under et opprop mot Løken gård, som du finner her. Det er enkelt og tar maks et halv minutt.


Bildet er fra loken.gard.no

Problemet er jo at vis Løken gård stenger så er det alltid noen andre som tar over så skriv gjerne under flere opprop som er mot dyreforsøk. For eksempel denne, som er mot dyreforsøk i forbindelse med kosmetikk.


Bildet er fra loken.gard.no

Alle klager over at de ikke føler at de kan gjøre noe med sånne her ting, men ved å vise hva man synes om ting, blir man til slutt hørt. For hver som skriver under disse, så blir budskapet sterkere! Så vis du er imot dyreforsøk og andre dyreplageri så skriv under på alt du finner.

Man kan også skrive saklige brev til politikere, kosmetikkmerker osv og si hva man mener.

#dyr #forsøk #dyrevern #animal #skrivunder #hildur90 #mshildur90



2 kommentarer

°Vinterperle°

05.03.2012 kl.17:13

Bra du blogger om dette! Skrev under i går selv.

Hildur

05.03.2012 kl.18:26

My Rakel: Kjempebra at du gjorde det! :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com