hits

Veltrente ben eller sykelig tynne ben?
Ifølge KK er dette veltrente ben. En lege som har sett på bildene sier derimot at denne jenta er sykelig tynn, og har tegn på muskelsvinn i lårene, noe de som er lam får. Bare så på hvordan hennes høyre lår går innover. Og armene synes jeg ser veldig tynne ut. KK har unnskyldt seg med at de hadde printet feil bilde etter at de fikk kritikk, men det kan jo godt være bare en unnskyldning for å unngå å få mer kritikk.

Man kan ikke påstå til unge, og dessverre lettpåvirkelige jenter, at dette er veltrente ben. På akkurat samme måte som at man ikke skal legge ut bilder av ei feit dame og si ''dette er sunnhet''. Noen er naturlig kraftige mens andre er naturlig tynne, men denne jenta er sykelig tynn og burde ikke bli sett på som en rollemodell når det gjelder slanking.

Kilde.5 kommentarer

Ebo-Flesk <3

14.03.2012 kl.15:51

Huff, jeg gledet meg til å se veltrente ben, så kom disse? Absolutt ikke veltrente =(

Hildur

14.03.2012 kl.16:09

Ebo: hehe sorry :P får legge ut bilder når jeg får veltrente ben :P

madebygb

14.03.2012 kl.16:15

Enig!

Little.Lesbian.Doll

14.03.2012 kl.19:02

disse var ikke noe særlig pen!!

Hildur

14.03.2012 kl.19:26

Little.Lesbian.Doll: nei ikke sant :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com