hits

I dag og i går


Her høljregner det utfor vinduet mitt, mens jeg sitter å koser meg med en kopp te, god musikk og pensumlesning. Litt koselig nesten. Dessuten så regner snøen som har ligget framfor vinduet mitt bort så jeg faktisk kan se ut gjennom vinduet og se andre ting enn snø og et par greiner. Gøy å bo i en kjeller.. Da kan man gå naken konstant uten at noen kan se deg gjennom vinduet.. Har kjøpt 5 sanger av Kyla La Grange på Itunes, for jeg klarte ikke å vente til albumet hennes kommer ut, så disse står på repeat nå. Elsker henne! Stemmen hennes er fantastisk og tekstene er også fantastisk.

I går var jeg på skolen og møtte noen fra klassen for en brainstorming for å finne brae problemstillinger til eksamen i DOK-2204. Jeg hadde egentlig null peiling på hva jeg skulle skrive om da jeg dro dit, men jeg fikk en ganske ok ide etter å ha snakket med de. Problemstillinger har bestandig vært mitt verste problem når det har kommet til å skrive hjemmeeksamen, så veldig greit med en brainstorming, og tror de andre også fikk masse ut av det. Etter det var jeg på shopping med ei fra klassen, hun kjøpte seg et par fine sko blant annet og jeg kjøpte inn to laken, til moren min og venninen hennes kommer på besøk, samt noe hudprodukter. Moren min har aldri vært på besøk til meg oppi Tromsø før så blir gøy. De kommer den 22. og blir til den 26, så blir sikkert lite blogging da, men det overlever jeg nok.

Vi har innlevering til samme dag som moren min og venninen drar så jeg må gjøre den før de kommer hit. Skal skrive to sider om hva jeg skal skrive om i 04, og det blir litt vrient for jeg liker å skrive sånne ting i stikkordsform, men får vel lære meg til å breie det ut litt. Før skulle hjemmeeksamene være på maks 7 sider, men nå skal de være på 15 sider, så greit å få trent seg litt på å skrive litt mer utfyllende..

 * Random ku-bilde fra en familiepark i Sverige for å tilfredsstille de som synes jeg har for lite bilder :P

Kyr er så søte!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com