hits

Det skal alt for lite til å bli kjendis


Hele tiden blir vi bombandert med idioti. Og da gjerne fra såkalte kjendiser, som har blitt kjent pga utseende og idiotien deres. Ta for eksempel Paris Hilton. Eneste grunnen for at hun er kjent er fordi faren hennes er rik og hun er vakker og fester masse. Og hvis hun er smart, så lar hun iallefall ingen se det, for det er jo tøft å være dum og blond. Et annet eksempel er disse paradise hotel-folkene som faktisk blir kjendiser av å feste, pule og være rett og slett dumme. Alt som skal til for å bli kjendis er rett og slett å være så hot som mulig, ha veldig lyst på oppmerksomhet og være veldig veldig dumme (eller iallefall late som man er dumme). På vg.no har det vært en overskrift der som har blitt stående i mange dager.. Nemlig om at noen hadde sex på første natten av paradise.. Wow gratulere.. Dere har så lyst på opmerksomhet at dere selger dere selv på tv.


Bildet funnet på askmen.com

Og det verste er at disse personene blir sett opp til! Hvordan kan det gå ann at disse folkene som ikke viser noe smarthet eller evne til å gjøre andre ting enn å trene, sminke seg og feste, blir sett opp til, mens folk som faktisk har talent (og faktisk viser det) eller gjør noe godt for denne verden, de blir glemt. Du ser faktisk nesten aldri en eneste artikkel om de folkene som gjør gode ting her i verden. Fokuset er på dumhet og elendighet.


Bildet funnet på helenedrage.com

Mens overskriften med hun blonde dama som hadde sex har stått på framsiden av vg.no i mange dager, forsvinner viktige overskrifter om krig og sult etter kanskje en dag, noe som sier litt. Folk leser altså heller om at noen ha hatt sex på tv enn om de tingene som faktisk har betydning her i verden.


Bildet funnet på serher.no

Det er greit at man er pen og vil ha oppmerksomhet, men å spille på at man liksom er dum osm et brød og løs som bare det blir helt feil.. Og mange har nok angret på det i ettertid. Og man burde kunne være pen og oppmerksomhetssyk, og samtidig vise at man bryr seg om de mer viktige tingene og faktisk ikke er dum. Og vis de har noe talent så burde de jo heller fokusere på det enn å være dum, pen og løs. Eller?2 kommentarer

sofieeth

08.04.2012 kl.22:03

Vel, greit nok at det er dumt at det står samme overskrift om at noen hadde sex første dagen på paradise, og at Paris Hilton er dum... Men det har seg faktisk ikke slik at alle på Paradise Hotel e idioter som har sex på tv og utgir seg for å være "dumme og blonde", fordi det stemmer overhodet ikke. Selv om det er noen dumme som melder seg på, så skal man ikke ta alle under samme kam. Det er mange som er der for å møte nye mennesker, og for å få en opplevelse for livet, og da synes jeg ikke man trenger å sette alle de i et dårlig lys. Unødvendig å ha slike fordommer:-)

Hildur

08.04.2012 kl.22:56

sofieeth: Det jeg har sett ut av det er iallefall at de oppførte seg som dumme løse unger.. Jeg bare sier det jeg observerer ;) Og har aldri sagt at de faktisk er dumme.. Bare at de later som om de er det.

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com