Lege misset stort benbrudd


En gutt på 6 år måtte til legen etter at han hadde skadet benet og hadde store smerter. Legen oppdaget ingen benbrudd og sendt han hjem med beskjed om at de måtte komme igjen om en uke dersom det ikke ble bedre. Da de endelig tok røntgen oppdaget de at ungen hadde et stort beinbrudd, noe som burde være lett for en lege å oppdage. Det er greit at det skjer feil og leger er bare mennesker de også, men jeg tror jeg ville byttet lege vis han ikke hadde vært istand til å finne ut om beinet mitt er brukket eller ikke.Og da legen kommenterte saken sa han ''Dette kunne selvsagt vært oppdaget første gang gutten var på legekontoret. Men ut fra hva jeg kan se på bildene og beskrivelsen jeg har fått, får dette ingen konsekvenser for barnet i fremtiden''.

Det gjør altså ingenting om en 6åring går med masse smerte i flere dager, så lenge det ikke har noe konsekvens for han i framtiden.

 

Kilde. - bildet og infoen er hentet herfra.Stikkord:

2 kommentarer

glennshjorne

17.03.2012 kl.17:45

SV; mhm hadde vært bedre det asså, det er masse annet man kunne brukt penger på.

Hildur

17.03.2012 kl.18:35

glennshjorne: Ja ikke sant!

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits