hits

Besøk + dagens bilde: Grisunger


Da har jeg hatt besøk av to damer siden torsdag, og vi har vært og gjort og sett masse her i Tromsø. I dag var vi på skarven fiskeresturant, en skikkelig fancy resturant som også er veldig dyrt. Jeg er jo veldig kresen på fisk, men jeg bestilte stekt tørrfisk, og det var himmelsk! Anbefales! Vi har også vært å sett på ishavskatedralen, men begge gjestene mine ble dypt skuffet.. Det er virkelig ikke verdt å betale 35 kr for å gå inn å se der. Det er et fancy glassmaleri også hang det 3 bilder på en vegg.. Men thats it. Ellers så det helt ordinært og kjedelig ut..

Det er veldig koselig å ha besøk, selv om jeg får blogge lite og spille lite minecraft. Har nesten abstinenser!

Men men..4 kommentarer

camilovestvdandspn

24.03.2012 kl.22:59

Synes grisunger er søte:)

LifeOfPorn - Hannepaii!

25.03.2012 kl.08:45

Haha :) Er ikke lett å slutte med denne minecraften :) Men syns Ishavskatedralen hørtes mer fancy ut enn som så :) Da vet jeg i alle fall at det er et sted jeg ikke skal stikke innom i fremtiden :D Håper du hadde det koselig med besøk :)

Hildur

26.03.2012 kl.10:45

LifeOfPorn: Avhengighetsdannende som fy faktisk! Var veldig gøy med besøk :D Ishavskatedralen er kul å se fra utsiden iallefall. Den er jo spesiell, men å ta betalt for å se inni den er bare dumt. Alle som kommer dit må jo bli skikkelig skuffet! ;)

Laura og Constanze

26.03.2012 kl.15:08

Så søte grisunger:3

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com