hits

Drømmeklær fra Shock.se


Dette skjørtet koste 436 kr (denne fantastiske svenske siden skriver nemlig hvor mye ting koster i noen andre land). Og jeg elsker det skjørtet! Det stikker ut på baksiden sånn som sånne 1700-talls-kjoler gjorde.Denne skjorta koster 349 kr og er kjempefint! Hadde passet godt med skjørtet ovenfor!

Denne jakken koster 436 kr og er skikkelig tøff! Jeg elsker baksiden og klidelåsene på framsiden.Denne kjolen koster 524 kr og er supersøt på en litt gothisk måte! Hadde vært perfekt å hatt en sånn kjole til sommeren! Jeg elsker den virkelig!

Sukk.. Skulle ønske jeg var rik av og til! Men da hadde jeg sikkert blitt mega egoistisk så er kanskje lik så greit at jeg er ei lita fattiglus! Var mye mer på denne siden som jeg likte men disse er favorittene mine! Er verdt å sjekke den ut iallefall!4 kommentarer

lulltove

27.03.2012 kl.23:06

Synes den jakken er kjempekul, ja og så liker jeg den blomstrete kjolen selvfølgelig :)

Sigrid

27.03.2012 kl.23:31

Kjempe fine bilder :-)

Kjempe fin blogg :-)

Koselig med kommentar tilbake :-)

Hildur

27.03.2012 kl.23:50

Sigrid: Ikke mine bilder, men bloggen er da min så takk.. Kommenterer dessverre ikke tilbake til de som spør om det av prinsipp.

Hildur

27.03.2012 kl.23:53

lulltove: hehe :D Bra det er flere enn meg som liker de da ;) Vurderer å bestille de ;)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com