hits

Patetiske skapninger!


De har ikke noe fornuftig å gjøre så de ødelegger for alle andre. Jeg snakker selvfølgelig om de patetiske irriterende skapningene som man kaller hackere. De er som parasitter som sniker seg inn på kontoene til folk og stjeler pengene deres, de skaper problemer for nettsider og de fucker opp facebook for folk. Har dere virkelig ikke noe liv? Har dere det så fælt at dere vil spre det rundt til flere? Og er dere så egosentriske at dere kan stjele pengene til folk uten å ha dårlig samvittighet? Fysj!

 
Bildet funnet på www.graphicshunt.com

Ingen respekterer dere for det dere gjør, så hva med å gjøre noe bra ut av livet deres isteden? Finn dere iallefall noe annet å gjøre enn å ødelegge for folk!3 kommentarer

°Vinterperle°

29.03.2012 kl.18:48

Oh, my. Ja, noe så unødvendig! Folk, altså! Jeg er delvis idealist og delvis ekstremist og mener faktisk at noen er mindre verdt...skadefro mennesker f.eks.

Laura og Constanze

29.03.2012 kl.20:05

Man burde nesten synes synd på sånne folk! (ikke at vi klarer det helt, men...)

Sånne som har så lite liv! Kan de ikke skaffe seg kjæledyr eller noe? Da ville de i alle fall hatt noe bedre å ta seg til.

ørkenrotten

30.03.2012 kl.14:55

ja, det er ego folk!

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com