hits

Passer et marsvin!


Da var det påskeferie, og ettersom jeg skulle være på hybelen å kjede meg så har jeg fått æren av å passe marsvinet Safira (eller noe sånt) mens noen er borte en liten tur! Hun er brunt og langhåret, og veldig sjenert! De har ikke hatt henne så lenge så hun er ikke så tam enda. Også lager hun de søteste lydene når jeg kommer med salat til henne! Hun hyler nærmest av glede! Har vært der tre ganger i dag og skal dit enda en gang før jeg legger meg, så det ikke blir helt asosialt mens familien hennes er vekke. Er koselig å sitte å se på henne så gjør meg ingenting :D

Jeg ville ikke ta bilde av henne da blitzen sikkert hadde skremt livskiten av henne.. Og ikke får jeg legge til bilde jeg har funnet på nett på bloggen pga de jævla hackerne så dette blir et bildeløst innlegg.

 #dyr #dyrepass #marsvin6 kommentarer

Silje

01.04.2012 kl.23:15

Marsvin er kjempekoselige og sosiale :)

Hadde en som hylte helt vilt hver gang vi åpnet kjøleskapet :P

Snilt av deg å passe den, dere får kose dere i påsken :)

Hildur

02.04.2012 kl.01:39

ssilje89: Jepp :) Er ikke så sosialt dette da men :) Koselig likevel :) Vi skal nok kose oss masse i påsken.. Skrive eksamen og lese pensum! :P Det er skøy!

lauraconstanze

02.04.2012 kl.10:30

Så gøy! Jeg har veldig lyst på marsvin. De har jo så morsomt språk, og så hadde det vært artig med noe som er litt mer... Kosete enn ørkiser. Laura og Constanze er mer interresert i å løpe oppover armen min... Og spise på klærne mine-.-" men uansett, god påske!

Silje

02.04.2012 kl.11:34

Hehe.. Lykke til :D

~¤ Marie Husøy ¤~

02.04.2012 kl.19:39

Jeg hadde marsvin før, supersøtt men ikke tamt da :-( God påske!

Ida Christine West

02.04.2012 kl.22:42

haha, så gøy!:D Marsvin er jo kjempesøte! :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com