hits

Dagens trening..


Helvettes snø! I dag har det kommet over 30 cm snø her oppe.. Så først måtte jeg måkke til meg selv, også måtte jeg måkke hos de jeg passer marsvinet for. Og dessuten laver det fremdeles ned som bare det så må nok måkke mer. Og takraset har enda ikke kommet ned så jeg har det å glede meg til også.. Puh! Dagens treningsøkt er iallefall unnagjort.. Selv om jeg egentlig hadde planlagt å ikke trene i dag. Synes det kan bli vår snart! Er lei av å bli våt og kald hver gang jeg går ut. Er lei av å måkke snø og er lei av å ikke se nok gjennom vinduet forutennom snø (bor i en kjeller)..

Nå skal jeg ta meg en varm dusj også lage meg kakao for å få varmen i meg igjen! Synes jeg fortjener det :)

Én kommentar

LifeOfPorn - Hannepaii!

05.04.2012 kl.11:24

Det fortjener du :) Måke masse er jo mye plusspoeng for din del :) Så kan du skremme takraset slik at det ikke tør å hoppe ned :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com