Ukas gladnyhet


Tromsø skal bli en sykkelby. De skal bruke 18 millioner kroner for å gjøre det enklere å ferdes på sykkel i Tromsø. Dette synes jeg er fantastisk, da vi har ganske stort problem med at trafikken går sakte i rush-tiden. I åtte-ni-tiden om morgenen og i fire-fem-tiden på dagen er det helt forferdelig å ferdes rundt om kring her i Tromsø. Det er nesten umulig å komme seg over veien uten at det er merket for gangfelt, noe det ikke er der jeg skal gå for å komme meg til bussen. Flere ganger jeg nesten har blitt redd for å miste bussen bare fordi jeg ikke kom meg over veien i tide.. At de lager sykkelstier og kart over hvor sykler kan ferde vil kanskje få flere til å sykle til jobb og skolen. Jeg som bor så langt unna skolen og sentrum kommer nok ikke til å benytte meg så masse av det, men det er jo fantastisk for de som bor på Tromsøya. Jeg tror også at fastlandet skulle bli påvirket av det, men jeg leste dessverre ingenting om Kvaløya der jeg bor. Men kanskje blir det noe her også. Uansett.. Bra for miljøet og bra for folkene!

Leste dette i Byavisa Tromsø.


Min fantastiske Tromsøsykkel som ble stjelt! Hehe.. Se på dekket så forstår dere kanskje hvorfor jeg ikke tar det så tungt..

Giringen var elendig, bremsene var elendig, dekkene var elendig og setet var sprukket.. Og ja.. Masse rust!

 Stikkord:

2 kommentarer

LifeOfPorn - Hannepaii!

14.04.2012 kl.18:28

Så moro :D Håper det blir fint der med sykkel-tilpassing da c: At det ikke blir som i romania (der de bare har noen striper på veien som viser hvor de skal sykle, som er utrolig mongolid plassert!). Blir spennende :)

Hildur

14.04.2012 kl.19:29

LifeOfPorn: Tror de skal lage egne stier for sykling.. Sikkert med en side der folk kan gå og en side der folk kan sykle :) Med tanke på hvor mye penger som skal i det så tror jeg det blir skikkelig gjort :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits