hits

Han som ikke skal nevnes med navn


Jeg skal fra nå av unngå å lese nettaviser. Jeg er så drittlei av å se trynet til han som drepte så mange folk, så mange barn. Og det er ingen måte å unngå det på. Media har skrevet alt for masse om denne saken. Jeg er drittlei den, og finner det ikke interessant at han gråt under sin egen propagandafilm, mest sannsynlig fordi han var rørt av seg selv, og at han smilte da det ble snakk om WOW.. Det er uinteressant. Eneste som er interessant er dommen han får, ikke prossessen dit. Jeg var ærlig talt lei denne saken etter to dager, fordi media spydde ut hjerneløst info hele dagen. Og å høre historier til de som overlevde eller de som mistet noen der blir utrolig kjedelig i lengden, da det er mer eller mindre det samme som blir gjentatt gang på gang (ikke for å være slem mot de som overlevde, for de har rett til å fortelle sin historie). Det er bare ikke interessant lengre. Det er jo en stor sak, så jeg forstår jo hvorfor media prøver å melke det for så mye som de kan mens det pågår. Men jeg kan jo se for meg hvordan det er for de som overlevde eller mistet noen der har det når de blir bombandert med tryne hans dag ut og dag inn. Man kan jo ikke gå på butikken uten å se det liksom uten å se det, og idiotiske nyheter sånn som ''... får lov til å se filmer i fengsel''. Big wopp liksom. Dessuten tror jeg at han som ikke skal nevnes med navn er ganske fornøyd med all oppmerksomheten han får.. Men min oppmerksomhet får han iallefall ikke. Om jeg så må holde meg uinformert om andre nyheter en stund framover.

Får leve under en stein en stund..


#utøya4 kommentarer

Nemi Rebella

16.04.2012 kl.18:01

Vurderer og grave meg ned i garasjen jeg... for en jævel :C

Hildur

16.04.2012 kl.23:34

nemi113: Høres smart ut! Du har nok mer å gjøre i garasjen, enn jeg har å gjøre under en stein.. Vet jeg har tegnet en bok på min flotte illustrasjon, men litt vanskelig å lese under en stein! :P

17.04.2012 kl.00:09

jeg mistet noen der. og jeg synes det er veldig interessant faktisk. Vil vite hva som foregår oppi hodet på en sånn mann. Å få vite mest mulig har faktisk vært en måte å takle ting på. Synes det er kjempebra at de dekker denne saken så mye, slik at de som vil vite faktisk får det. De som ikke vil kan jo faktisk bare slå over på noe annet.

Hildur

17.04.2012 kl.00:21

Anonym: Jo da det kan helt sikkert hjelpe noen! Det er jo klart. Men for de som ikke takler å se ansiktet hans for eksempel må jo ha store problemer med å unngå det liksom. Dessuten er iallefall jeg, som ikke mistet noen der, rimelig lei av hele opplegget. Men føler selvfølgelig med de som døde og mistet noen der!

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com