hits

Pustepause etter innlevering


Der var jeg endelig ferdig med innleveringen. Jeg har skrevet et slags utkast for ene eksamenen, som skal framføres på onsdag. Før har jeg jo levert inn en eksamenside, som jeg fikk godkjent. Og nå var egentlig oppgaven å skrive så mye vi kunne på eksamenen, men jeg henger jo litt etter (dødsfall i familien og greier) så føler at min innlevering ble mer som en fancy eksamenside. Men ble jo faktisk 6 sider nå da. Der hadde jeg med en liten innledning jeg har skrevet, også det jeg har skrevet på eksamensideen, med noe nytt, spørsmål jeg skal stille innvandrere på biblioteket og noen utdrag fra stortingsmeldingen som jeg syntes var viktig for eksamenen min. Og ja.. Jeg har presisert problemstillingen min så nå er den fin og kronglete. For de som ikke husker skal jeg skrive om hvordan biblioteket fører til integrasjon av 1. generasjons innvandrere.. Men jeg har valgt bort alle innvandrere fra vestlige land, da de har det enklere enn de fra ikke-vestlige land å integrere seg, med tanke på kultur og til dels språk. Er ikke så spennende å se på hvordan svensker integreres gjennom bibliotek, da de fleste svensker forstår norsk og har mer eller mindre samme kultur som oss!

Så nå fortjener jeg en liten pustepause før jeg begynner å lese en artikkel som jeg kanskje skal bruke i eksamenen. Kanskje skal jeg hekle litt og prøve å bli ferdig med pulsvarmerne mine.


Uklart bilde fra 03.. Men litt stilig synes jeg! Mystiske fugler kråkene..Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com