hits

Photoshot?


Det første jeg tenke på i, forutennom hvor spennende drømmen jeg hadde om en masse zombier var, var en ide til en photoshot. Har ikke peiling hvor den kom fra, men tydligvis er det en ukjent del av meg som har lyst til å ta kuntneriske bilder av folk helt plutselig. Før har jeg hatet å ta bilder av folk.. Dyr og natur er så mye enklere.. Og til dels.. Finere..

Det var ikke snakk om sånne photoshoter vi ser daglig på blogg.no.. Hvor folk bare har tatt en haug like bilder av seg selv mens de står rett opp og ned. Men litt mer kunstneriske bilder, med masse ulike ting og som har en slags.. eventyr og post-apalyptisk stemning. Litt ala musikkvideoen til Kyla La Grange som heter Been Better.

Verste var at jeg viste akkurat hva slags folk jeg ville ha med og hvordan de skulle se ut.. Mine søte naboer <3 Problemet er bare at for å kunne ta dette bildet trenger jeg en god del forskjellige ting for at det skal se ut som min ''visjon''.. Og jeg trenger også et bedre kamera, for det jeg har nå er helt ok, men jeg og den blir ikke helt enige av og til. Når jeg begynner å jobbe etter sommeren får jeg se hva jeg får råd til. Skal jo fikse tennerne mine som blir å koste en del (takk dumme depresjon), vil også begynne å kjøre opp, for nå er jeg jo faktisk 21 år og har bare et år igjen før jeg skal begynne å jobbe, dessuten ligger nok en ny datamaskin høyere opp på listen over ting jeg vil ha om jeg får råd..

Jeg skal uansett skrive ned ideen min i detalj, for det hadde vært litt gøy å prøvd!


Bilde funnet: ohmyrock.net. Albumet til Been Better.

 

Uansett.. Det var litt merkelig å våkne med det i hodet. Kanskje hadde jeg hatt en photoshot i zombiedrømmen min?4 kommentarer

kjs13.blogg.no

29.04.2012 kl.21:51

Fin blogg :)

Marlene

29.04.2012 kl.21:52

så morsomt ! :)

Aisha

30.04.2012 kl.13:46

Høres litt morsomt ut..masse lykke til med eksamen skriving oh ja redbul e godt:=) Håper det fungere for motivasjon ja:=)

Hildur

30.04.2012 kl.21:32

Aisha: Glemte å kjøpe redbull :( Får kjøpe det på onsdagen ;)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com