Eksamen og sunnhet..


Er ikke lett å være sunn i eksamenstiden skal jeg si.. Jeg hadde som mål å lage skikkelig middag hver dag i eksamenstiden, men de to siste dagene har jeg gitt opp det og heller spist pizza.. I dag skal jeg lage wok med svinekoteletter, så det blir jo litt sunt i det minste.

Blir dessverre mye iro-sitting også, og jeg har gitt opp i trene til fordel for rydding og vasking, som jeg ser på som bedre bruk av min fritid i eksamenstiden.

Min eksamensdiett:

Redbull

Potetgull

Sjokolade

Saft uten sukker

Grønn te med honning, ingefær og melk (ganske sunt da)

Knekkebrød med ost (også ganske sunt)

Litt frukt (sunt, men spiser for lite av det)

 

Virkelig ikke bra! Men er det eksamenstid så må man nesten unne seg noe godt for å ikke gå bananas for å si det sånn. Spiser ikke utidig masse potetgull og sjokolade om dagen så tror det går bra.. Og redbull kjøpte jeg først i dag faktisk! Stresser sikkert så mye at jeg ikke går opp noe uansett!

Bordet jeg sitter på er det fullstendig kaos.. Jeg har flere artikler, 5 bøker, data, knekkebrød, te, ingefær, penal, ipod og ledninger liggende her. Alt må være så nært som mulig og enklest mulig for å spare tid! Har tilogmed kokt opp vann og hatt i ei kanne for å slippe å koke opp vann flere ganger om dagen. Drikker nemlig 3-4 kopper med grønn te hver dag!Eska med ørkenrottenes ting har blitt flyttet i dag så jeg fikk plass til potetgull ;)Én kommentar

Ida Christine West

04.05.2012 kl.20:41

ææh, nå fikk jeg lyst på potetgull og sjokolade!! Lykke til med eksamen og øving og slikt da :) Lov å være litt usunn av og til :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits