Ørkenrottenes gårdag.


Jeg sendte ut ørkenrottene på et oppdrag i går.. De skulle finne og spise edderkoppen som har bosatt seg på badet mitt. Jeg vet ikke helt om de fikk tak i den, men jeg har iallefall ikke sett den etter det, så satser på at ørkenrottene fikk seg et smakfullt måltid. En levende edderkopp må da smake bedre enn den døde flua Gobi fant i jula og spiste!

Uansett.. Etter oppdraget fikk de litt dopapir av meg, og da gjorde de noe kjempesøtt. Man skulle nesten filmet dem konstant bare for å få med disse små øyeblikkene på film. Gobi og Ronja gikk nemlig etter samme papirbit, og det endte med at de bet i hver sin ende av papiret og bar det inn i soppen sin sammen :D Sammarbeid er tingen!

7 kommentarer

Vemund

09.05.2012 kl.15:58

Så søte. :))

LifeOfPorn - Hannepaii!

09.05.2012 kl.17:45

Aaaw C: Så flott de er søte og i tillegg gjør praktiske ting C: Dyr som spiser edderkopper er høyt elsket! I alle fall her i gården ^^

camilovestvdandspn

09.05.2012 kl.18:58

Så søte de er

Hildur

10.05.2012 kl.00:58

LifeOfPorn: Hehe ;) Har ikke veldig problem med edderkopper. Men dette var en sånn som ikke lager spinn, men springer rundt og klatrer som gal.. Er litt ekkelt å ha på badet :P Vanligvis så fanger ejg de og slipper de ut, men denne var umulig å få tak i ;) Ørkenrottene må jobbe litt ettersom de ha ødelagt flere topper nå :P Når jeg sitter med dem på badet så spiser de på baksiden av toppene mine.. har jeg lagt merke til nå etter 9 måneder, så sikkert mange klær de har laget små hull i uten at jeg har merket det ;)

Ida Christine West

10.05.2012 kl.08:51

Haha, søteste! Jeg vil også ha noen sånne, egentlig. :D

Angela Wille

02.08.2012 kl.17:18

Hehe så skjønne de er :)

trodde bare ørkenrotter spiste melormer? men da har jeg lært noe nytt :)

Hildur

02.08.2012 kl.22:40

Angela Wille: Tror du burde lese deg opp litt på ørkenrotter, men tanke på at du har fått deg to stykker :) Mattilsynet har en veldig bra nedlastbar side om de hvor man leser det basice :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits