Leppa mi - oppdatering..
Heldigvis har hevelsen av leppa gått mer eller mindre ned i dag, så føler at jeg kan gå ut blant folk i dag. Dessverre har det blitt et massivt munnsår på innsiden av leppa og oppover, så jeg får ikke til å smile skikkelig. På bildet smilte jeg så mye som jeg fikk til og det ble veldig skjeft.. Har også hatt en smak av gløgg i munnen siden jeg var hos tannlegen som begynner å bli litt irriterende ;) Gløgg er bare godt i små mengder.. Men er sikkert noe han har klisjet på tanna mi som smaker sånt..

Dette har vært en interesant opplevelse.. Hver gang jeg så meg selv i speilet å går mens leppa var på sitt verste så klarte jeg ikke å la vær å le, for det så veldig dumt ut. Så jo ut som om jeg hadde tatt botox i halve leppa liksom!

I kveld skal jeg feire at vi er ferdig med dette skoleåret med noen fra klassen min. Blir skøy! Har nesten ikke smakt alkohol siden før jula en gang faktisk. Håper bare at det ikke svir så alt for masse på munnsåret når jeg drikker. Men spiste pytt med masse grillkrydder på i dag og det gikk fint..

 

God helg alle sammen!4 kommentarer

Silje

13.05.2012 kl.12:53

Oj hehe . Det så litt skjeft ut ja :P

Du får kose deg masse :)

Hildur

13.05.2012 kl.14:20

Silje: Hehe jepp ;) Var skikkelig gøy så koset meg skikkelig! :)

Ida Christine West

13.05.2012 kl.20:24

haha, stakkars! God bedring til leppa di da! :P

Hildur

13.05.2012 kl.21:21

Ida Christine West: Hehe takk ;)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits