Hva skal man gjøre..Fra 15. mai


Det ble vist ikke publisert så jeg legger det ut nå...

 

 

Det føles merkelig å ha sommerferie egentlig.. Spesielt ettersom det snødde natt til i går.. Men grunnen til at det føles litt rart er at det ikke helt har gått opp for meg enda.

 

Endelig kan jeg gjøre alt det jeg hadde lyst til å gjøre i eksamensperioden.. Men jeg har vært så slapp og lat at jeg ikke har gjort noe de siste dagene. I går var det eneste fornuftige jeg gjorde å vaske 3 maskiner med klær og tok litt oppvask. Også hadde jeg en ''plei-megselv-dag''. Jeg satte føttene i ei bøtte med varmvann klippet negler og tok bort neglelakk, hadde på meg ansiktsmaske og tok meg en laang dusj. Var ganske avslappende.

Men i kveld får jeg besøk av en kompis så jeg må nesten gjøre noe mer fornuftig i dag.. Selv om jeg egentlig bare har lyst til å se på tv.. Må støvsuge hele leiligheten og vaske på badet. Kjøkkene er mer eller mindre ryddig utrolig nok. Også må jeg begynne å planlegge hva jeg skal ha med meg hjem. Jeg har sånn 10 bøker i bokhylla jeg ikke har lest enda så har litt å velge mellom. Tror jeg skal ha med meg to bøker hjem. På torsdag var vi ut å feiret at vi var ferdige med litt shopping og kake.. Og da kjøpte jeg ei bok på Freetex for 10 kr og to bøker på Notabene for 24,50 kr stykke. Var noe slags supersalg av bøker der, så det var skikkelige hardpermer og greier. Morsomt å kjøpe så billige bøker!Den fra Freetex (Den hvite) er skrevet på trøndersk så jeg måtte jo liksom kjøpe den! De to andre hadde de jeg var med lest før og de syntes de var bra, så jeg kjøpte dem. Kan ikke bare lese fantasy og Stephen King hele tiden! Bibliotekarer må jo lese litt variert ;)

Jeg er i en sånn periode at jeg ikke har lyst til å gjøre noen av hobbyene mine. Jeg vet ikke helt hvorfor men jeg blir litt lei av dem til tider. Har ikke lyst til å fotografere, tegne, lage kort, hekle eller binde fluer liksom. Leselysten er heller ikke her. Har lest så masse i eksamensperioden at det er got å bare sløve litt. Jeg har heller ikke så veldig blogglyst for tiden. Men tror jeg skal tvinge meg til å lage noen kort eller noe sånt, så kanskje lysten for hobbysaker vekkes igjen. For man blir jo ikke flinkere vis man ikke øver!4 kommentarer

camilovestvdandspn

25.05.2012 kl.20:14

Stilig innlegg:)

Hildur

26.05.2012 kl.13:20

camilovestvdandspn: Hehe takk ;)

camilovestvdandspn

26.05.2012 kl.13:22

SV::D

Bamboneyeho

26.05.2012 kl.16:41

Nydelig bildet:=), elsker fretex og billige bøker også...skjønner veldig godt det med leselysten for i eksamenstid har man lest mer enn nok. Pleie-megselv-dag høres veldig koselig ut, tror jeg må ha det også:=) håper du har kosa dæ my og at det blir en veldig fin sommer:=)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits