Oppsummering av sommerferien sålangt:


Sommerferien sålangt har vært herlig. Fint vær (forutennom i dag hvor det har høljet ned, noe som også er litt herlig da!). Alle søskenene mine har vært hjemme og feiret 17. mai, noe vi ikke har gjort på lenge sammen. De hadde også med seg alle ungene sine, noe som var utrolig gøy. Full fart for å si det sånn! Vi har også vært på en herlig grilltur ved vatne. Jeg og Mamma har malt et uthus, (ene broren min hjalp til med å pusse veggene fri for smuss og sånt). Ørkenrottene har det supert i det store akvariet sitt og det yngte tantebarnet mitt er snart 3 år og i den alderen da de lærer seg så mye hver dag. Hun tørr å stikke handa ned til ørkenrottene og la de lukte på den, noe hun synes er skitgøy! Foreldrene mine har flere hus, men det huset de er i mest ligger rett ved skogen. Man går ikke mange meterene fra trappa til tykke skogen, og det er jo herlig! Det er også skog på alle kantene så det føles nesten som om man bor langt fra folk, selv om vi kan se gårdsplassen til naboen og høre biler av og til. I går når jeg sto og malte så hørte jeg duer i skogen som satt å lagde lyder.

Det er også veldig herlig å kunne vanne blomster og holde på litt i hagen. Mamma har funnet flere planter jeg skal få lov til å ta med noe av til Nordland og plante i hagen der. Blir spennende å se om de trives. Jeg gleder meg faktisk til å reise til Nordland og begynne å jobbe, for der venter en stor pakke fra oriflame på meg, jeg får jobbe enda mer i hagen ettersom forldrene mine ikke bryr seg så masse om den hagen og jeg får se vennene mine som jeg ikke har sett siden forje jul og sommer igjen! Blir stas å vise dem ungene mine ;)

I dag har det bare regnet så har ikke gjort stort, men senere i dag skal jeg til bestemor og bestefar. Bestefar hadde bursdag i går så det må jo feires litt!

 

Sånn så jeg forresten ut med ''oppsatt'' hår..Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits