Hviledag.. Se min bart!


I dag skal jeg ikke gjøre en dritt.. Eller noe blir kanskje gjort. La meg forklare.. I går sådde vi en hel masse planter og satt potet.. Så er litt sliten i dag, selv om jeg ikke gjor så veldig mye av arbeidet. Jeg var smådårlig hele dagen, men bidro nå med det jeg klarte. Passet tantebarnet mitt og plukket ugress, vatnet planter, gravd ned potet og sådde litt erter. I dag er jeg ironisk nok bra igjen, så noe blir nok gjort.

Skal ta opp to fag neste halvår som gikk litt dårlig da jeg tok de sist, så skal lese litt av det i dag. Jo mer jeg leser i sommer, desto mindre trenger jeg å lese i skoleåret. Å ta 50 studiepoeng kan jo bli litt slitsomt liksom! Dessuten har jeg tenkt å finne meg en liten jobb etter sommeren også, så jeg kan begynne å ta ridetimer og kjøre opp! Blir godt å ha litt ekstra penger å bruke/spare. Jeg har så masse jeg har lyst på og trenger, men samtidig vil jeg spare mest mulig penger til senere. Skal jo kjøpe hus og bil i framtiden liksom.

Tror også jeg skal prøve å begynne å skrive på en novelle i dag, og gå meg en tur, så jeg får løst opp noen av musklene mine som er stive siden i går!

Noen som har tips til hva jeg kan skrive om?


Siden jeg er i Trønderlag har jeg latt barten min vokst ut..

 4 kommentarer

Helene

28.05.2012 kl.14:52

haha, dritbra bilde :-)

skal ha hviledag jeg også!

Hildur

28.05.2012 kl.14:58

Helene: Hehe takk ;) Eg godt å slappe litt av, ialelfall når man vet man har gjort en god innsats ;)

Aisha

28.05.2012 kl.17:18

hehehe, koselig bildet:=)

skjønner det med å ta opp fag og sparing, ikke alltid lett nei:/, men det går nok bra...skal selv forsette med kjøring, også må jeg spare for framtiden. Kos dæemd hvile-dagen, høres avslappende ut...Spennende med skriving...kanskje om dyr ?

Hildur

29.05.2012 kl.17:32

Aisha: Hehe ja blir nok litt tungt.. Men de fagene jeg skal ta opp igjen har jeg jo tatt før så husker jo noe av dem. Vil bare få bedre karakter på dem for å få opp snittet ;) Har litt lyst til å prøve å skrive en barnehistorie om dyr faktisk ;) Har tenkt på det lenge.. Ble ikke noe novelleskriving dessverre :) Kanskje i kveld vis jeg får tid ;)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits