hits

Bunes Gård - oppdatering


Jei! Eierne har endelig gått med på å gi bort 7 av de 17 hestene sine, så disse kommer til å komme til gode eiere (det har blitt sjekket at de er hestekyndige folk). Var flott at eierne endelig tok til fornuft og ga bort noen av hestene sine, isteden for å drepe alle sammen, som de truet med da de fikk beskjed om at Mattilsynet ville tvangshente 7 av hestene. Er fremdeles skeptisk på om de hestene som står igjen har det så godt som de burde, men Mattilsynet og dyrevernet vil jo selvfølgelig holde øye med dem.Kilde. - Bilde og info.

Tidligere innlegg om Bunes Gård.

#hest #dyr #dyrevern #animal #hildur90 #mshildur90

 Stikkord:

3 kommentarer

Mina og Kaja

28.05.2012 kl.14:53

- Har konkurranse på bloggen nå hvor du kan vinne iphone tilbehør, bli med? :) Blir super glad om du vil delta!

Hildur

28.05.2012 kl.14:57

Mina og Kaja: Nei takk.. For det første har jeg ikke iphone.. For det andre går jeg ikke inn åp blogger som bare kommenterer for å reklamere for seg selv og sin egen blogg..

Aisha

28.05.2012 kl.17:20

Så bra...virkelig gode nyheter...synes det er så koselig å ri på hester om sommeren:=)

Håper de andre klare seg bra!

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com