Ørkenrottenes møte med døden.


Jeg skulle gå på kåret å støvsuge, som er en leilighet i huset her fra den tiden mange generasjoner bodde i samme hus. Og tantebarnet mitt ble selvføglelig med. Hun ville nemlig se på ørkenrottene mens jeg støvsugde. Da jeg kom dit så jeg at alle 3 dørene inn til kjøkkene sto på vidt gap. ''Faen'' tenkte jeg. Jeg har jo gitt klar beskjed til alle her at en av dørene må være stengt i tilfelle ørkenrottene klarer å komme seg ut av akvariet. Dessuten har vi katt...

Da jeg kom inn på kjøkkenet ble jeg møtt av et høyt ''MJAAU!'' og jeg så katten sitte på bordet ved siden av akvariet. Jeg tror hjertet mitt stoppet opp der et par sekunder, for så å slå som gal. Jeg sprang bort til akvariet, og prøvde å oppføre meg så rolig som mulig ettersom tantebarnet mitt var med, men jeg så ikke ørkenrottene noen plass! Jeg kjente virkelig at jeg begynte å få panikk. Jeg stengte lokket helt til akvariet i tilfelle ørkenrottene var der så ikke katten skulle få tak i dem, og fikk ut katten. Og etter litt leting så jeg Gobi sitte under den tretingen Pappa hadde bygd til dem. Men Ronja var ikke å se. Men etter enda litt mer leting og flytting av ting så jeg Ronja sitte bak soppen. Og jeg ble så glad at jeg kunne grått! Ørkenrottene var livredde og turte nesten ikke røre på seg. Så jeg ga de havregryn og vi gikk ut derfra så de skulle få ro. Gikk dit litt senere og støvsugde da de ikke var redde lengre.

Jeg ringte til Mamma, som jeg hadde mistanke om hadde glemt døren, med all hensikt å kjefte noe voldsomt. Men hun hørtes så lei seg ut for at hun hadde glemt døra at jeg ikke klarte! Er jo sånt som skjer av og til. Jeg har jo til og med dratt hjemifra i Tromsø og glemt å låse døra liksom! Uansett tror jeg kanskje hun husker å lukke døra fra nå av! :)


Dette bildet er fra jula. I sommer har de mye mer spon og soppen og tretingen har byttet plass.12 kommentarer

Bergenseren

29.05.2012 kl.15:06

villedende overskrift :P burde søke jobb i VG du.. neida. Godt det gikk bra med dyrene då :) Du e flink å skrive btw!

Hildur

29.05.2012 kl.17:30

Bergenseren: Hehe :P Jepp kunne det! Var jo for å få litt spenning inn i innlegget da ;)

Om det''unaturlige'' (osv)

29.05.2012 kl.21:04

sv.

ondenesmakt er sant..... de er spøkelser som sitter fast mellom to verdener, de har ikke kommet over til lyset, til den andre siden. ånder er de som har kommet over, men besøker oss nede på jorden fra der :) (spøkelser er dem som velger å være hvor kroppen døde, ånden er igjen der)

Jeg har selv sett lyset til den andre siden :)) og jeg har opplevd veldiiig mye som forteller meg ting osv <3

Hildur

29.05.2012 kl.21:27

Om det''unatturlige'' (osv): Har svart på bloggen din :) Men jeg tror absolutt på at ånder kan bli fast her, men jeg har lite tro på de på tv ettersom det bare kan være fusk og skuespill :)

Om det''unaturlige'' (osv)

29.05.2012 kl.21:35

sv.

Jo, hmmm jeg vet det pga at jeg kjenner meg veldig igjen i det de klarsynte sier, og hva jeg selv har opplevd utfra ting osv.. Det er derfor jeg vet at det er sant, så jeg har opplevd utrolig mye, tru meg :) Jeg skjønner dette prog ut og inn... Jeg skjønner å føler på meg at det er sant, alt hva jeg opplever skriver jeg ut fra mine egene opplevelse om det ''unatturlige'' mellom himmel å jord. jeg kjenner meg igjen i det prog <3

Hildur

30.05.2012 kl.10:55

Om det''unatturlige'' (osv): Er lett å late som man er synsk da ;)

Om det''unaturlige'' (osv)

30.05.2012 kl.13:50

det er ikke lat da... jeg vet det samme som det, sett det samme som dem.... hmm, jeg later ihvertfall ikke. hmm, rart at dem vet det samme som meg da... alt er sant :)) jeg merker at det de sier er sant osvm føler det samme som dem :)

Hildur

30.05.2012 kl.19:00

Om det''unatturlige'' (osv): Joda det er mulig :) Men jeg er skeptisk til alle som tjener penger på sånt :)

annikenyen

30.05.2012 kl.19:36

finblogg :)

Om det''unaturlige'' (osv)

30.05.2012 kl.20:10

Ja, vel, men jeg vet hva jeg snakker om fordi jeg har opplevd mye av det selv osv, så da er det ikke noe jeg er skeptisk på ihvertfal, man må forstå,skjønne akkurat det samme selv osv!! :)
Gjør noe med ditt talent! Nettking Studio, Real Artist Production

Silje

02.06.2012 kl.10:52

Puh! Godt det endte bra! satt litt avspent nå merket jeg, hehe du skrev slik at jeg fikk levd meg inn ;)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits