hits

Gøy med hund!


Mamma dro hjem til Trønderlag i går, og etterlot hunden sin her med meg. En liten søt skapning på 7 år som er mer eller mindre gal. Hun fikk han for ca 2 år siden og da var han mye verre må det legges til. Bare det falt et løv i hagen så sprang han rundt og bjeffet og hver gang det kom biler skulle han absolutt springe bort til dem. Nå er han ganske ok å ha med å gjøre, selv om han har noen irriterende uvaner igjen. Uansett er det koselig å ha dyr i huset.

For noen dager siden oppdaget han endelig ørkenrottene som sto på kjøkkenbordet. Han hoppet opp og sto på bakbena mens han lente seg mot bordet for å se de bedre, og hver gang de kom bort til den enden han sto på så sprang han rundt og bjeffet litt. Ganske søtt egentlig, og ørkenrottene så ikke ut til å bry seg noe særlig. Nå ser det ut som at han ikke bryr seg om dem lengre. Han har sikkert funnet ut at de ikke er så farlige som han først trodde. Dessuten har han nå kalvene på andre siden av veien å være redd for. Men han får selvfølgelig ikke være alene på kjøkkenet med dem, i tilfelle han finner på å skal gjøre noe galskap.

Jeg og han gikk tur i går og da gikk vi forbi hestene til naboene, noe han virket ganske skeptisk til, spesielt ettersom hestene fulgte etter oss et lite stykke. Men det var ikke noe bjeffing eller knurring så jeg tror han husket dem fra i fjor. Eller så har han blitt litt tøffere generelt. Men kalvene som kom ut i går knurret han faktisk litt mot, helt til jeg tok på han bånd og gikk bort til gjerdet deres. De var utrolig søte og mye tammere enn de i fjor. Jeg bruker bestandig å kose med kalvene som kommer på andre siden av veien jeg. Synes det er så koselig. Prince gikk nesten helt bort til gjerdet, selv om han var veldig skeptisk. Jeg tror det er litt bra å gjøre at han ikke er livredd kalvene, så at han ikke plutselig en dag gjør noe dumt som å springe å jage dem eller noe sånt. Men han må ikke bli alt for god venn med dem heller. For en stor kalv kan sparke ganske hardt og Prince er jo en liten hund som sikkert kan komme seg gjennom gjerdet vis han vil.

Når vi skulle legge oss i går tok jeg med senga hans og la den ved siden av min. Men da skulle han selvfølgelig spise på beinet sitt. Et sånn liksom-bein. Så jeg lå og prøvde å sove til høy knasing og slafsing. Herlig! Men sovnet da etterhvert. Men gjett hva jeg våknet til i morges.. Jo han lå å spiste på beinet sitt, i senga mi... Han har alltid elsket å ligge i sofaen og senga med folk, men vi har mer eller mindre vendt han fra det i sommer. Men når folk sover så benytter han sjansen til å legge seg i fotenden uten at de merker det. Flere ganger i sommer jeg har våknet opp med en hund i senga mi for å si det sånn. Kjekt å ikke ha skikkelig dør til soverommet mitt her!


Bilde fra i fjor.

Uansett er det kjempegøy å ha en hund å passe på!

#hund #dyrepass #dyr #hildur90 #mshildur903 kommentarer

lauraconstanze

12.06.2012 kl.15:43

Så koselig! Hunden til veninna mi, Krølle, er kjempeglad i Laura og Constanze. Hver gang han er på besøk må han bare bort å hilse! Småttisene bryr seg ikke noe serlig om han, men han driver å skraper no innmari på glasset...

Hildur

12.06.2012 kl.15:53

lauraconstanze: Hehe :P Har brukt mange timer bare på å sitte å se hvordan de oppfører seg sammen så veldig gøy ;) Kjekkt når ørkenrottene ikke bryr seg ;)

LifeOfPorn - Hannepaii!

12.06.2012 kl.16:19

Så koselig å ha en hund i hus :D

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com