hits

Dyr på ferga!


Det har kommet en ny regler på ferger som serverer mat. Dyr får ikke lengre lov til å være med opp i salongen. Noe som er ganske forståelig med tanke på hygiene og allergier. Men de har ikke helt kommet igang med tiltakene for å få dette til å gå bra. De har et rom på fergen jeg jobber på hvor dyrene skal få være, men de har ikke fått tak i bur enda. De som har bil med seg blir oppfordret til å ha dyrene i bilen under overfarten av fergefolket, men jeg må anbefale alle dere som ikke har bil å ha dyret deres med, og de ikke har fått inn burene enda, om å ta med dyret inn i salongen, så fremt fergefolket sier noe annet. I går gikk jeg ned på dekk og så en grå lurvete hund som sto med halen mellom beina og skalv av skrekk. Den gikk fram og tilbake og prøvde å legge seg, for så å reise seg opp igjen osv. Den viste ikke hvor den skulle gjøre av seg rett og slett. Jeg prøvde å gå bort til den å roe den ned men det hjalp ikke. Jeg sjekket med matrosen og det var ingen av dem som hadde tvunget eieren om å sette hunden på dekk ettersom de ikke har bur enda. Skikkelig ekkelt for jeg syntes så synd på hunden. Det er jo masse bråk det nede og det er nok uvant for mange dyr. Det er rett og slett ikke meningen at dyrene skal stå blant bilene! De burde stå på plasser de kan føle seg trygg på, sånn som inni bilen i senga si eller dyrerommet. Det rommet de skal stå i blir nok mye stillere enn selve dekk. Bare prøv å stå nederst i trappen på ferga med døra lukket  og du vil høre hvor stor forskjell det er når du åpner døra.

Så om du har med deg hund eller andre dyr og ikke har bil eller får beskjed om bur, ta med hunden i salongen så slipper den å stå å være livredd på dekk! Fergene som ikke har bur enda har mest sannsynlig en del i salongen hvor dyr kan være så det blir minst mulig slit for de med allergi.


(Bilde funnet: Hunden.no)

#ferge #dyr #hund #dyrevern #ferie #reise2 kommentarer

LifeOfPorn - Hannepaii!

13.06.2012 kl.14:42

Awwe :( Dakaj hunden! De burde jo få reise uten å være vettskremte :O

Hildur

13.06.2012 kl.16:37

LifeOfPorn: Ja.. Eieren hadde tydligvis ikke tenkt over hvordan det var for hunden å sitte der helt alene.

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com