hits

1. konkurransedeltaker: lifeofporn.blogg.no


Første deltaker er Hannepaii (lifeofporn.blogg.no).

''Jeg valgte å tolke temaet 'eventyrlig' som noe drømmende og vakkert. Og det mest drømmende og vakre jeg vet om tror jeg er pakistanske bryllup - med tanke på fargene og stilene de har på seg! Som jeg personlig syns er utrolig flotte!''.

Hun skrev også at hun ble litt misfornøyd med ene hånden hennes, men jeg synes tegningen var kjempebra! Mennesker er jo noe av det vanskligste man kan tegne, og da er hender og føtter det verste! Så er kjempegodt bidrag til konkurransen! Håper det er flere som er like tøffe som Hannepaii og blir med!

Konkurransen finner du her. Alle som er med har sjansen til å vinne noe!3 kommentarer

hannepaii

16.06.2012 kl.16:05

Bra du likte den ^^, Og supersnilt av deg å legge den ut :D Da blir jeg smigred :3

Hildur

16.06.2012 kl.17:23

hannepaii: Hehe :D Du er jo kjempeflink så! Liker å legge ut litt så andre får litt ekstra oppmerksomhet også ;) Ikke at jeg har så masse lesere at det blir så mye, men likevel ;)

Aisha

16.06.2012 kl.18:17

Veldig fint....så flink hun er...talent:)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com