Fri, sankthans og dagens outfit!Dagens flotte antrekk sier kanskje hva jeg har gjort i dag.. Nemlig malet! Jeg har fri i dag og da blir det selvfølgelig finvær så jeg må male! Men klager ikke! Blir penger av det også!Så mye ble malet i dag.Prince fikk være i bånd mens jeg malte så han ikke skulle springe framfor en bil å bli påkjørt!Tror han ble litt fornærmet!


Så lagde jeg og Prince et lite bål for å feire at det faktisk er Sankthans!Så dro jeg og Prince ned til havet og drakk iste og spiste sjokolade, og ble oppspist av en haug mygg og knott! Men gøy likevel! Er så fint der nede!

Nå skal jeg se ferdig filmen også gå opp å se gjennom en eske med klær som jeg la igjen for 3 år siden, for å se om det er noe mer jeg vil gi bort!

 


Minner om kreativkonkurransen jeg har gående hvor alle har mulighet til å vinne noe! Temaet er ''eventyrlig'' og dere kan lage hva dere vil! Mer info finner HER!4 kommentarer

Caroline

23.06.2012 kl.22:53

Fint male antrekk da :)

Hildur

23.06.2012 kl.22:57

Caroline Tomlinson Payne ~: Hoho :P Ja helt fantastisk! :P

madebygb

24.06.2012 kl.17:35

Det er min type outfit-innlegg :-D

Hildur

24.06.2012 kl.17:41

madebygb: Hehe sant :P

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits