hits

Inkompetent ordfører?


Jeg skriver egentlig ikke så mye om politikk på bloggen min, rett og slett for at det meste er kjedelig som fy, men denne saken fikk meg til å tenke litt.


 

Ordføreren i Skien hadde nemlig fått opppusset kontoret sitt, og ville ha en ny lampe så det ble bedre lys. Etter litt undersøkelser falt hun for en lampe av dansk design, som hun så at en skole hadde kjøpt. Dermed tenkte hun rett og slett at den ikke kunne være så dyr, og kjøpte den uten å i hele tatt sjekke prisen. Det viste seg at denne lampen kostet nesten 60 000 kr! Og nå har det kommet flere nedskjæringer i den kommunen (noe for å kompansere for lampen muligens?).

Det virker jo som at hun ikke helt burde vært ordfører dessverre. Hvordan kan noen som skal ha ansvar for å dele ut penger i kommunen til de forskjellige tingene være så dårlig til å håndtere penger? Og det var jo ikke hennes penger det var snakk om, men de pengene som selve kommunen har. Tenk hvor mye 60 000 kr kunne gjort for sykehjem, skoler, diverse tilbud til folk osv! Isteden har det blitt brukt til en lampe som skal henge i kontoret hennes?  Og hun prøver å snakke det bort med at kontoret hennes er et visningssted for kommunen, og greit nok det. Det må da se litt pent ut. Men hvordan kan noen som helst kjøpe noe for andre sine penger uten å sjekke prisen? Jeg kunne ikke gjort det med mine egne penger en gang! Og vis hun hadde gjort litt mer undersøking hadde hun funnet ut at det finnes etterligninger av lampen som bare koster 4000 kr.

Jeg stiller meg veldig kritisk til at en ordfører kan gjøre en sånn feil, for det setter jo tvil til hvor kompetent hun i det hele tatt er.

Gratulere Hedda Foss Five... Virkelig bra gjort! Du burde vite at nå sitter hele Norge og følger med på hva du gjør, så begynn å sjekk prisene på ting!


Info og bilde funnet her, på ta.no.

#HeddaFossFive #skien #ordførerÉn kommentar

Ann

24.06.2012 kl.22:43

Helt enig! 60.000 for en lampe , også uten å sjekke prisen!! Burde ikke være mulig å gjøre sånt, om det er andres eller ens egne penger!!

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com