Mens Gud hadde fri..


Jobbet jeg som bare det!

Først malte jeg litt:


Malte også noen planker på et annet uthus.

Så gikk jeg igang med å høste inn urter og rabarbera: Herlig å føle at man lever av naturen!

 

Spansk kjørvel nedfor:Rabarbera. For å lage syltetøy, hvor man også skal ha oppi kjørvel:

Alt hakket og klar for frysing: Plukket også en liten pose med løpestikke, som er godt i supper og gryter.Så gjødslet jeg alt av bærbusker osv, før jeg plukket litt ugress rundt bringebærene våre:


Må nok flytte litt på pålene så det ser litt mer ordentlig ut.

I gårkveld kom også Mamma hit så i dag har vi malet kjempemasse ute! Mamma var ekstremt tøff oppi stigen! Nå er vi nesten ferdig å male selve huset! Godt å få litt hjelp!Stikkord:

2 kommentarer

Ivarda

26.06.2012 kl.11:30

fin blogg du har:) Er du fra Tromsø?:)

Hildur

26.06.2012 kl.11:43

Ivarda: Bor i Tromsø ja :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits