hits

Vil noen ha kattunge?


Vi kommer snart til å få kattunger, og som vanlig er det det slitet med å prøve å finne eiere til kattungene, så man slipper å avlive dem! Det kom jo helt plutselig en katt til oss, og ettersom vi ikke har funnet eieren hennes så har vi tatt oss av henne. Men nå venter hun altså kattunger.. Så om det er noen som leter etter kattunger i omegn av Leirfjord og Snåsa så send meg en mail eller melding over blogg.no! Kattemammaen er frisk og pen, myk pels, ikke fet eller beinskrangel, så tror det er gode gener. Hun er korthåret.Litt uklart bilde da det er tatt med mobilen.

Edit: Alle kattungene til EmmyLou (som hun ble hetende) fikk seg hjem!

#dyr #katt #hildur90 #mshildur904 kommentarer

Ida Christine West

03.07.2012 kl.23:38

Om man ikke finner hjem, så beholder man de til man gjør det, eller man leverer dem i verste fall til dyrebeskyttelsen.. Man avliver ikke.

Hildur

04.07.2012 kl.00:21

Ida Christine West: Hehe sant! Jeg har fått de til å ikke avlive dem :) Kattemoren skal kastreres så fort som hun kan, og vi har mest sannsynlig funnet eiere til to av fire kattunger :D Jeg har fått broren min som alliert når det gjalt kattungene så de skal få leve! :)

Ida Christine West

04.07.2012 kl.00:24

Det var bra :)

Hildur

04.07.2012 kl.01:20

Ida Christine West: Ja ikke sant :)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com