hits

Vanskelig å være positiv


Det har vært vanskelig å holde opp humøret i de siste ukene, men jeg har prøvd mitt aller beste. Jeg har vondt i ryggen, noe jeg har hatt ganske lenge, men nå har jeg rett og slett begynt å få vondt i stort sett hvert eneste ledd i kroppen. Når jeg våkner er det aller verst, men etter at jeg har bøyd og tøyd litt og vært i aktivitet blir det bedre. . I foregår da jeg skulle sykle til jobb var det ene kneet mitt så vondt at jeg nesten fikk lyst til å hyle, men det gikk heldigvis over etter et minutt eller så. Men noe av det blir verre igjen når jeg anstrenger meg, sånn som når jeg er på jobb. Jeg må løfte en del ganske tunge stoler før jeg skal vaske gulvene, og det tar på i ryggen kjenner jeg. Ikke hver dag det er like fælt, men slitsomt å ha vondt hele tiden.

Men jeg skal ikke la depresjonen overta igjen. Det tok meg eviglang tid å klare å fokusere på det positive med livet mitt, så det skal jeg ikke tilbake til. Det positive er jo at det finnes leger og hjelp å få. Og at det mest sannsynlig hjelper veldig bare å legge om kostholdet mer og trene mer. Det sier seg jo selv at når man sliter med å få i seg alt man skal ha av næringsstoffer så kommer det til å gjøre vondt når man plutselig blir mye mer aktiv enn før. Og om det er gikt eller noe sånn der faenskap så overlever jeg det også. Det har også blitt litt bedre bare av at jeg byttet seng, fra en seng med elendig madrass til en som er mye bedre.

Men det er ikke lett å være positiv når man har så vondt i en alder av 21.. :P Jeg begynner å bli drittlei rett og slett..

En annen ting er at jeg har fått virus eller noe sånt på mailen min så nå får jeg ikke kommet meg inn på den.. Litt irriterende ettersom de som blir med i kreativkonkurransen min sender sitt bedrag til mailen jeg ikke får lov til å åpne.. Men blir nok ordning på det også etterhvert.. Har laget meg en ny mail for en uke siden, men den har jeg bare tenkt å gi ut til mine nærmeste og sånt ettersom etternavnet mitt står i den. Blææææ.... Lei lei lei lei!

 4 kommentarer

Bamboneyeho

14.07.2012 kl.12:44

Uff stakkars, føler meg så dårlig som ikke får hjulpet når jeg sitter å lese:( har også vondt i ryggen, men det har blitt mye bedre helt siden jeg begynt med fysioterapeut timene, ikke så ille som det var for to år sia.Viktig å være positiv, selv om det ikke er alltid lett, håper det ordne seg for deg vakre menneske.Opplevd det samme med mailen min som du lest på bloggen min, men det har ordna seg...håper du får til, selv om jeg ikke huske halvparten jeg av hva jeg måtte gjør..det er såå irriterende når sånt skjer. Sender gode tanker og klemmer<3

Hildur

14.07.2012 kl.14:30

Bamboneyeho: Takk :) Skal alltids få ordning på både kroppen og mailen etterhvert :) Må bare holde opp humøret ;) Har prøvd å sett på hjelpe-siden til msn men der var det bare vås, og finner ikke noen mulighet til å kontakte dem så har gitt opp mail-problemet for i dag :P Søkte opp den der me.com-mailtingen, som viste seg å være en slags side for å organisere mailene sine osv, men den var stengt :P Så får vente til jeg finner mer tålmodighet.. Virker veldig bakvendt iallefall ;)

Bamboneyeho

15.07.2012 kl.00:21

Det er godt å høre...noen gang tar ting tid , men det blir sikkert ordnings etter hvert;) ja sånn var det meg meg i går kveld...prøvd mange løsning, også ga jeg opp...ble så irritert, også kan man ikke bare kontakte dem heller, uff skjønner for jeg er veldig utålmodig selv. Enkelte ganger så må man bare ta pause...for problemer er uansett her...men det blir som regel alltid bra til slutt:)

Hildur

15.07.2012 kl.11:50

Bamboneyeho: Hehe ja :) Jeg må ta pause fra det for å ikke bli gal.. Det virket som et veldig tåpent opplegg på hotmail.. :P

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com