hits

Sorry Madonna..


Jeg er lei av å se puppene dine og du er faktisk over 50 år! Er det ikke på tide å kanskje muligens slutte å være så opptatt av å få oppmerksomhet? Det er jo ikke spesielt sjokkerende lengre heller ettersom du gjør det sånn en gang i måneden på scena..

2 kommentarer

lauraconstanze

16.07.2012 kl.11:37

Amen, sistah!

Hildur

16.07.2012 kl.11:55

lauraconstanze: Hehe :P Blir så irritert for hver gang hun viser puppan blir det slått opp i media som at det er noe stor greie :P Ei gammel dame som er så oppmerksomhetssyk at hun må vise fram puppan sin av og til er jo bare ekkelt! ;)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com