hits

Det er ikke sommer!


Jeg forstår ikke hvorfor folk klager over at det ikke er sommer? Ja det regner, men er ikke gresset og løvet grønt og lammene nesten voksne? Vi i Norge burde jo være såpass vant med at sommeren for det meste er grå og våt, så hvorfor klage over det? Selv om det er regn er det fremdeles sommer!

Prøv heller å kle deg naken å løp rundt i regnet (ikke anbefalt for de som bor i by eller tettstrøk da). Eller lag deg en kopp kakao og finn fram en bok, og les mens du hører på regnværet som slår mot taket! Eller bruk dagen til å organisere i skap og skuffer, vaske eller gjør noe som du har utsatt lenge. Sett deg i godstolen å se tv. Bruk dagen til å lage et kjempegodt måltid, eller bak boller. Det er så mye godt man kan gjøre ut av en dag selv om det regner.

Og om det har vært sol konstant hadde dere klaget da også! Jeg husker en sommer det var så varmt og fint at vi fikk faktisk vanningsforbud, ettersom det holdt på å bli tomt for vann. Da var det mange som klaget og hadde det så fælt, og nærmest ba til Gud om regn! Man må huske på at for at det skal være så fint og grønt ute som det er nå så må det til både regn og sol!


(Bildet er redigert med Photoshop. Ble litt stilig!)

Man må bare ta det man får og gjøre det beste ut av det! Prøv å se positivt på ting og alt blir så mye enklere! Ting man ikke kan forandre på må man jo bare godta. Og til og med storm har jo sin sjarm!

 5 kommentarer

Lydia Lamour

16.07.2012 kl.13:20

Enig med deg, det e ikke sommer enda og forresten nydelig headeren du har :)

Hildur

16.07.2012 kl.13:29

Lydia Lamour: Ehm... Bare lest overskriften eller?

Nemi Rebella

16.07.2012 kl.13:53

Bæhæhæ... måtte bare glise litt av den kommentaren over her :P

Tror egentlig nordmenn flest aldri blir fornøyde jeg, virker som om noen MÅ ha noe og suttre for :/ Her har vi jo sol OG tørke så og si hele året. Når regnet endelig kommer jubler vi og hopper opp og ned i vannpyttene :D

Nå har jeg mamma, pappa og søs her... og du gav meg faktisk en superide. "Sjølingan" er på stranda, så kanskje søs og jeg skal bake bollemus :D JUMMI! Ha en fin dag zøta og takk for ideen :D

Hildur

16.07.2012 kl.14:00

Nemi Rebella: Hehe :P ja det var en interesant kommentar :P virker som at en del folk gjør hva som helst for å få ekstra kommentarer ;) Blir litt frustrert når folk klager og er negativ over ting de ikke kan gjøre noe med.. Bra du fikk en ide fra meg ;) Ha en fin dag du også! ;)

Emma

16.07.2012 kl.15:11

Ganske enig! Men kunne jo vært litt mindre regn (a)

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com