hits

Jord under neglene!


En av de første tingerne jeg gjorde i dag da jeg sto opp, var å gå ut i ''drivhuset'' og plante ut noen greier fra en blomst jeg ikke kommer på navnet på i farten. De hadde stått i vann og fått røtter så jeg fant ut at det var på tide å plante dem ut. Herlig å få litt jord under neglene! Når jeg var ferdig å plante dem ut ga jeg dem vann og litt gjødsel.


De ser ikke så fine ut nå, men det som er fantastisk med disse blomstene er at vis de blir stygge så er det bare å klippe de ned så får de nye blader og greiner. Og veldig vakre blomster. Har lest en plass at man kan blande bladene med olje for å få til noe slags hudpleieprodukt. Må jeg jo nesten sjekke ut litt.. For vi har sikkert 20 sånne planter i ulike farger! Og gøy å kunne bruke plantene sine til noe..



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com