Begynne å spille instrument?


Jepp, jeg vet jeg har vært veldig lite aktiv her på bloggen i den siste uken. Har rett og slett hatt skrivesperre. Har liksom begynt på flere innlegg og ikke fått til mer enn et par setninger før jeg har gått tom. Og været har vært så som så så har ikke tatt så mange bilder heller. Men kommer vel sterkere tilbake etterhvert. Uansett..

Jeg har tenkt en del de siste ukene. Nemlig om jeg skal begynne å spille et instrument. Jeg har alltid hatt lyst til å bli mer musikalsk, men har rett og slett ikke funnet det rette instrumentet enda. Jeg prøvde piano da jeg gikk på barneskolen, men læreren nektet meg nærmest å lære meg noen sanger, før jeg lærte meg å holde henderne rett osv, så jeg gikk lei ganske fort. Og selv om jeg kunne tenkt meg å prøvd piano igjen så tar det masse plass da jeg må kjøpe et keybourd og ha på hybelen. Jeg tenkte også på gitar en stund, men jeg synes rett og slett at de er så store og irriterende. Kanskje fordi jeg ikke er vant til å spille på gitar men likevel. Men så kom jeg på for noen uker siden at det var et instrument jeg hadde tenkt på før, som jeg ikke har prøvd, nemlig mandolin. Og etter å ha sett og hørt masse på mandolinspilling på youtube må jeg bare si at jeg er helst frelst. Det er et allsidig instrument med en kjempefin lyd. Og den er akkurat passe stor for lille meg.


Bildet er funnet på: prlog.org

Men jeg har jo masse hobbyer fra før av, så jeg vet ikke om jeg skal begynne nå eller etter jeg er ferdig med utdanningen.

Her er noen videoer jeg har funnet på youtube av mandolinspilling:

 Én kommentar

LifeOfPorn - Hannepaii!

28.07.2012 kl.20:35

Da må du nok legge noen hobbyer til side ja :) Men musikk gjør jo ikke noe annet enn å berike hverdagen! :D Så syns absolutt du skal prøve det ut!

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits