hits

Julestemning!


Jeg sitter å slapper litt av etter å ha pusset vegger og taket på ene soverommet og hatt på mer spakel, og hører på julemusikk. Jepp julemusikk!

Skal lage julecder til jula og da er det greit å sortere ut drittmusikken i god tid før. Alle de andre årene har jeg begynt for sent så det ikke har blitt noe av. Har 240 sanger å høre gjennom. Og det er mye amerikansk dritt. Hva har liksom surfing å gjøre med jula? Ingenting!!! Og countryjulemusikk er jo bare depressivt. Dessuten er det veldig mange som synger med skingrende irriterende stemmer. Så sletter unna MYE for å si det sånn!

God jul!2 kommentarer

LifeOfPorn - Hannepaii!

28.07.2012 kl.20:37

Heheh :) Man kan ikke begynne for tidlig!

Hildur

28.07.2012 kl.21:00

LifeOfPorn: hehe jo da :P

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com