Hva vil dere jeg skal skrive om?


Jeg er litt tom for bloggideer for tiden.. Når jeg er ferdig med malingen av soverom ( i morgen) skal jeg legge ut et innlegg om det, Også skal jeg hive meg rundt å svare på spørsmålsrunden i helga (kom gjerne med flere spørsmål til den) men ellers har jeg ikke noen ideer.

I dag er planen å male mest mulig før jeg drar på jobb, og når jeg er ferdig på jobb skal jeg plukke inn rabarberaen som står igjen. Andre gangen jeg høster inn rabarberaen i sommer, men denne gangen er de bittesmå pga det dårlige været som har vært i det siste. Hadde jo også planlagt å plukke bær før jeg drar, men med tanke på at solbæra såvidt har begynt å få farge blir nok ikke det noe av. Chiliplantene og tomatplantene som jeg har styrt og stelt med i sommer blir heller ikke modne før jeg drar, så det er jo litt kjedelig. Men jeg ser at det iallefall blir mye chili, og tomatplantene er for det meste store og kraftige og har begynt å fått blomster, så noe blir det iallefall. Ikke en gang jordbærene har begynt å få farge liksom! Jaja.. Man får ta det man får.. Også krysser vi fingrene at det ikke begynner å snø før alt er modent og plukket.

Jeg skal plukke rabarberaen fordi jeg skal gi det til ene onkelen min, så han kan lage syltetøy! Han, bestemor og bestefar kommer på et kort besøk i helga så det blir gøy!


Rabarberaen jeg har plukket før i sommer.. Blir nok bare en brøkdel av dette i kveld.

Q: Hva vil dere at jeg skriver om?2 kommentarer

Bamboneyeho

04.08.2012 kl.22:09

Høres veldig koselig ut med besøk;) også fin rabarbera..mm vanskelig å si, leser alt det du vil skrive om..synes det er spennende med sunnhet tips og den slags:P

God helg<3

Hildur

06.08.2012 kl.09:41

Bamboneyeho: Var kjempekoselig! :D Takk! :D

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits