Her igjen!


Tilbake til det digitale samfunnet med hår under armene og lo mellom tærne. Herlig herlig! Har hatt det koselig på fjellet, selv om det ikke har vært så fint vær og ikke så mye å gjøre. Passet nå barn for det meste, og det er jo koselig, selv om jeg kan bli litt lei av og til.. Har også stukket hodet i elva for å vaske håret, noe som var fryktelig kaldt, men fantastisk på en primitiv i-et-med-naturen måte.

Har egentlig ikke savnet internett og spill så mye, selv om det kunne bli til dels kjedelig på kveldene på hytta. Sikkert fordi jeg glemte å ta med en eneste bok som faktisk var gøy å lese.. Ei bok om digital media og Veien til førerkortet er ikke akkurat spennende lesing. Men overlevde med hjelp av ukeblad og donaldpocket. Dessuten var det jo trivelig å sitte å snakke skit med foreldrene og også broren min som var oppe på fjellet en dag.

I dag skal jeg være med ene broren min og samboeren hjem til dere å være der noen dager, noe som blir koselig!

Har masse bilder fra turen jeg vil dele, men det kommer litt senere i dag.Stikkord:

3 kommentarer

Bamboneyeho

12.08.2012 kl.11:09

Høres veldig koselig ut, holder på å ta førerkort selv, men kjedelig er det å lese...gleder meg til å se bildene;)

Kos dæ masse videre med herlig familiemedlemmer:) good to have you back!

lulltove

12.08.2012 kl.14:05

Godt du er tilbake igjen, lurte litt på hvor du ble av :)

Hannepaii

13.08.2012 kl.20:20

Hørtes ut som en spennende tur :D Håper du koste deg masse!

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Har også begynt å lære meg å spille på mandolin. Er litt nerd så har en annen blogg som heter mshildur90.blogg.no. Kontakt: mshildur90@hotmail.comhits