hits

Dyrevennlig produktvurdering: Swedish spa exfoliating body scrub


En kroppsskrubb med salt, mandelskall, ingefær, søtmandelolje og vitamin E. Koster 199 kr, og kan finnes her, på Oriflame sine sider (bildet er lånt derfra).Pluss:

+ Dette plusstegnet skulle egentlig vært gigantisk, for denne skrubben lukter innigranskauen godt! Den lukter så godt at jeg vurderte nesten å smake på den (noe det står på den at man ikke skal). Den luktet så godt at jeg fikk lyst til å bruke den hver dag i dusjen. Og den skal selvfølgelig ikke brukes hver dag da det blir for hardt til huden. Man får faktisk spa-følelse av den lukta.

+ Skrubber godt. Fikk mykere hud på skuldrene og ryggen.

+ Boksen varte over ei måned, og da har jeg brukt den på stort sett hele overkroppen, så varer ganske lenge.

Minus:

- Vis du har sensitiv problemhud, kan du reagere på den. Men trikset er å ikke bruke den så ofte, to ganger i uka er nok, og ikke skrubb så veldig hardt. Den feilen gjorde jeg og endte opp med små røde sår på ryggen! AU! Da jeg lærte av mine feil og kuttet ned på forbruket reagerte jeg ikke på den mer. Så den er nok som alle andre skrubber.

- Etter at du har påført denne himmelske skrubben med den fantastiske lukten, føler du deg som om du har smørt inn huden i vaselin. Du føler deg nesten klissete, noe jeg ikke er noe stor fan av. Du må nesten bruke såpe over områdene du har brukt den på for å føle deg mindre klissete. Ellers kommer jo restene av skrubben på håndduken.

- Ikke mindre urenheter av den.

 

Alt i alt et helt greit produkt. Det har et stort pluss, nemlig den gode lukten, men også et stort minus, nemlig den klissete følelsen. Jeg vil ikke gå så langt som å anbefale produktet, men jeg vet jeg blir å kjøpe den igjen. For vis man klarer å overse den klissete følelsen så er den jo faktisk veldig bra.


Minner om konkurransen jeg har gående, hvor alle kan vinne goodiebags! Gå inn på konkurranse-kategorien for mer info.Én kommentar

juliamyklebust

23.08.2012 kl.15:34

Fin blogg :)

Blir glad for kommentar tilbake!

Skriv en ny kommentar

Hildur

Av og til føler jeg meg malplassert i denne verdenen. Som om jeg ikke helt passet inn. Derfor har jeg brukt livet mitt på å drømme meg bort i bøker, musikk, spill og bilder. Jeg har en svakhet for det meste som ikke er sett på som vanlig, men har hele livet mitt prøvd å skjult dette for å passe bedre inn. Men dette er det slutt på nå. For utenom å drømme meg bort er interessene mine: Dyr, gå i naturen og bare være til, hekle, tegne, scrappe kort, ta naturbilder, gå på bruktbutikk, skrive, hagearbeid osv. Kontakt: mshildur90@hotmail.com